AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 18.4.2022

​IFK Mariehamnin Jiri Nissinen uskoo voittomahdollisuuksiin: "Vastahyökkäyksissä olemme hyviä"

​IFK Mariehamnin Jiri Nissinen uskoo voittomahdollisuuksiin: "Vastahyökkäyksissä olemme hyviä"

Jiri Nissinen toivoo tehoja IFK Mariehamnilta. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn hakee Veikkausliigakauden avausvoittoaan maanantaina, kun Maarianhaminaan saapuu vierailulle FC Honka.

IFK Mariehamn on kauden kahdessa ensimmäisessä Veikkausliigaottelussa tehnyt vain yhden maalin – tosin päästänytkin vain yhden. Viime viikolla Suomen Cupin ottelu PIF:n vieraana antoi kuitenkin merkkejä maalihanojen aukeamisesta.

- Siinä ottelussa oli kyse vain tuloksesta ja olemme 3-0:aan hyvin tyytyväisiä. Meillä on ollut vähän vaikeuksia maalinteossa liigapeleissä, joten kolme maalia oli hyvä, Grönvitt-puolustaja Jiri Nissinen sanoo.

Honkaa vastustajana Nissinen pitää perinteisesti kovana pähkinänä, mutta uskoo vahvasti IFK Mariehamnin mahdollisuuksiin napata täysi pistepotti.

- Honka on aina ollut kova vastustaja. He pelaavat hyvää jalkapalloa ja pitävät paljon palloa, mutta ovat ehkä vähän suoraviivaisempia tällä kaudella. Hongalla on ollut myös hyvä alkuvuosi, Nissinen muistuttaa.

- Jos olemme terävämpiä maalinteossa, meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa. Honka ehkä pitää enemmän palloa, mutta jos pääsemme katkojen jälkeen vastahyökkäyksiin, niin niissä olemme hyviä.

IFK Mariehamn - FC Honka Wiklöf Holding Arenalla maanantaina 18.4. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia