AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 28.3.2022

"Voidaan voittaa ihan kuka vain" SJK:n Ville Tikkanen uskoo menestyksekkääseen kauteen

"Voidaan voittaa ihan kuka vain"  SJK:n Ville Tikkanen uskoo menestyksekkääseen kauteen

Ville Tikkanen tähyää mitalisijoille kaudella 2022. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:ssa jo joulukuusta 2016 lähtien ollut Ville Tikkanen on noussut SJK:n eturiviin pelaajana.

Kaudella 2021 SJK:n kannattajaryhmä Kloppien Kannun, eli kannattajien vuoden pelaajapalkinnon voittanut 22-vuotias keskuspuolustaja oli itse yllättynyt palkitsemisestaan.

– Arvostan sitä kovasti. Mutta täytyy tunnustaa, että en kyllä ihan itse odottanut sitä palkintoa. Tuntui kyllä, että mulla oli paras kausi tähän asti. Mä tykkään itse tosi paljon meidän kannattajistamme, ja oli kyllä tosi hieno juttu, että sain vastaanottaa tämän palkinnon, sanoo Tikkanen.

– Täytyy jatkaa samalla tavalla esiintymistä ja toivotaan, että saisin sitten toisenkin kerran nimen tuon pokaaliin kylkeen jonain vuotena.

Tikkanen uskoo SJK:n olevan vahva joukkue tällä kaudella ja taistelevan jälleen mitaleista sekä lähtee jopa kirkastamaan viime kauden pronssimitalia.

– Meillä on ollut erittäin hyvä pre-season ja uudet kaverit ovat tulleet oikein hyvin sisään. Ollaan pelattu tarpeeksi pelejä ja hyviä tuloksia on tullut. Totta kai pre-seasonilla tulee vielä paljon virheitä ja mennään vähän päädystä päätyn. Mutta kyllä mä koen, että meillä on tosi yhtenäinen joukkue tänä vuonna. Me tulemme varmasti kamppailemaan mitaleista. Ihan 100% varmasti. Sen voin kyllä sanoa ihan varmuudella.

– Nyt on joukkue hitsautunut todella hyvin yhteen. Me ollaan oikein hyvässä vaiheessa. Meillä oli joukkueen kesken jo tavoitteena voittaa Liigacup, harmillisesti ei sitten saatu voittoa siitä välierästä. Mutta mun mielestä ollaan joukkueena esiinnytty koko ajan peli peliltä paremmin. Ja uskon, että tämä jatkuu vielä pitkälle kautta. Mä koen, että me voidaan voittaa ihan kuka vaan. Ja vaikka kausi on vasta alussa, niin tullaan ottamaan pisteitä kaikilta joukkueilta.

Tikkanen pääsi sopivasti juuri armeijasta viime torstaina, missä hän oli samaan aikaan toisen SJK-pelaaja Matias Vainionpään kanssa.

– Perjantaina oli heti SJK:n kanssa tuplatreenit, että ei tässä paljoa juhlittu. Kävimme me syömässä tupakaverien kanssa. Katsotaan niitä juhlia sitten myöhemmin, nauraa Tikkanen.

Ville Tikkanen oli SJK:n InstaLIVE-vieraana perjantaina 25.3. Arttu Seppälän juontamassa InstaLIVE:ssä yleisö sai lähettää Tikkaselle kysymyksiä, ja niitä tulikin paljon. Koko lähetys on katsottavissa jälkikäteen SJK:n Instagramista.

Lisää uutisia