AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2022

​VPS mittaamaan tasoaan KuPS:n vieraana – "Meille varmasti hyvä tapahtuma"

​VPS mittaamaan tasoaan KuPS:n vieraana – "Meille varmasti hyvä tapahtuma"

Jussi Nuorela joukkoineen hakee Veikkausliigavauhtia. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiganousija VPS avaa Liigacupin osaltaan lauantaina KuPS:n vieraana ja odotukset ovat korkealla.

VPS-luotsi Jussi Nuorelan mukaan kaikki on valmista kauden ensimmäiseen kilpailulliseen otteluun haastavassa paikassa Kuopiossa lauantaina.

- Ihan normaali harjoitusviikko on takana. Alkuviikko oltiin ulkona, mikä vähän rajoittaa, mutta nyt loppuviikko ollaan menty hallissa ja päästy hyvin valmistautumaan, Nuorela kertoo.

- On toki hieno juttu sinänsä, että päästään heti terävimpään kärkeen testaamaan missä mennään tällä hetkellä. On varmasti meille hyvä tapahtuma ja opettavaista kokemusta ja päästään heti maistamaan mitä tämä tulee olemaan.

Lauantain otteluun ei Nuorelan mukaan ole sinänsä nimenomaisesti keskitytty ennakkoon, vaan ensisijainen asia on saada kilpailukausi käyntiin.

- Emme ole sillä lailla KuPS:aa tutkineet vielä, mutta tiedämme että sieltä tulee tosi laadukas ryhmä, joka on valmistautumisessakin meitä vähän edellä. Tiedetään, että superlaadukas ryhmä tulee vastaan.

Liigacupin osalta VPS:lla on perinteitäkin puolustettavanaan kahden aiemman mestaruuden myötä, mutta tavoitteet ovat Nuorelan mukaan enemmän pelilliset, joita toki menestyminen tukisi lisäotteluiden myötä.

- Aina kun lähdetään pelaamaan, niin aina pelataan voitosta. Suoranaisesti tulostavoitetta Liigacupiin ei ole, mutta meille on tietysti elintärkeää se, että saadaan mahdollisimman paljon näitä pelejä ja totutaan siihen rytmiin mitä Veikkausliiga vaatii. Siinä meillä on vielä opeteltavaa.

KuPS - VPS lauantaina 29.1. kello 14.45 Lippumäen hallissa. Ottelu pelataan rajoitusten takia ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia