AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2022

"Peli tulee meille juuri hyvään aikaan" - SJK-luotsi Gómez innoissaan Liigacupin alkamisesta

"Peli tulee meille juuri hyvään aikaan" - SJK-luotsi Gómez innoissaan Liigacupin alkamisesta

Joaquin Gómez iloitsee kilpailukauden alusta. (Kuva: SJK)

SJK kohtaa lauantaina AC Oulun Liigacupin avausottelussa Wallsport Areenalla.

Lauantain ottelu on molemmille ensimmäinen kilpailullinen ottelu Liigacupin lohkovaiheessa.

– Olemme todella innoissamme, kun kilpailukausi nyt virallisesti alkaa. Viikko on harjoiteltu myös sen mukaan, että nyt alkaa kilpailullinen kausi ja peli tulee meille juuri hyvään aikaan. Olemme fyysisesti hyvässä kunnossa ja olemme valmistautuneet peliin hyvin, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

– Olemme ajaneet pelityyliämme sisään joulukuusta alkaen, ja olemme sen jälkeen kokeilleet paria eri pelisysteemiä. Joka viikko olemme menneet eteenpäin ja kehittyneet. Olen erittäin tyytyväinen siitä missä vaiheessa olemme juuri nyt, ja kaikki on mennyt tähän saakka hienosti. Ja kun nyt on kilpailusta kyse, kaikki mitä teemme, tähtää vain voittamiseen, Gómez jatkaa.

Vastustajaksi tuleva AC Oulu vaihtoi viime kauden lopussa valmentajaa, ja päävalmentajana jatkaa tuolloin aloittanut portugalilainen Ricardo Duarte. Joukkue sai pidettyä kesällä mukaan liittyneet keskikentän vahvistukset Dennis Salanovicin ja Magnus Breitenmoserin. Uusina vahvistuksina joukkueeseen liittyi maalivahti Calum Ward ja keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi Helsingin IFK:sta. Eli tuttuja miehiä niin SJK:n päävalmentajalle, kuin SJK-väelle. Yaghoubi edusti SJK:a kaudella 2019.

SJK - AC Oulu lauantaina 29.1. kello 14.45 Wallsport Areenalla. Ottelu pelataan rajoitusten takia ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia