AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2022

Ilari Mettälä pääsi terveenä harjoituskauteen – ”Nyt on kiva treenata taas”

Ilari Mettälä pääsi terveenä harjoituskauteen – ”Nyt on kiva treenata taas”

Ilari Mettälä vietti viime kauden lopun TPS:ssa lainalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Loukkaantumisista viime vuodet kärsinyt Ilari Mettälä on selättänyt vaivansa ja pääsi lähtemään harjoituskauteen pitkästä aikaa terveenä.

Mettälä mursi nilkkansa lokakuussa 2020 ja on sen jälkeen kamppaillut vamman kanssa enemmän tai vähemmän. Nyt hän pääsee talveen kuitenkin puhtaalta pöydältä.

- Nyt alkaa olla kunnossa. Edellisen puolitoista vuotta ovat olleet vähän vaikeampia, kun tuli se iso loukkaantuminen ja viime kauden loppu oli aika kivulias. Viime kauden jälkeen tehtiin vielä pieni korjausleikkaus ja nyt alan olemaan ensimmäistä kertaa oikeasti kunnossa. Nyt on kiva treenata taas, Mettälä kertoo IlvesTV:n haastattelussa.

Mettälä haki viime kauden lopun pelituntumaa ja –minuutteja Ykkösessä TPS:n riveissä.

- Totta kai Veikkausliigassa on vähän kovempi tempo, mutta ne olivat kovia pelejä ja pirun tärkeitä minulle pitkän loukkaantumisen jälkeen. Sain paljon vastuuta ja oli tärkeä saada peliminuutteja alle. Vaikka se oli vähän kivuliasta, kun nilkka ei ollut ihan täysin kunnossa, mutta oli kiva visiitti ja käydä taas Turussa, TPS-kasvatti toteaa.

Mettälä pääsi viime viikonloppuna tositoimiin Ilveksen kohdatessa HJK:n. Pelaamattomuus tuntui, mutta kauden alkuun on vielä pitkä matka.

- Sellainen tietynlainen pelituntuma ja terävyys hieman puuttuvat, mutta uskon ettei tässä ole mitään hätää. Nyt on vasta tammikuu ja ihan varmasti liigakauden alkuun kaikki on tullut jo takaisin.

Lähde: IlvesTV
Lisää uutisia