AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2022

​AC Oulu -luotsi Ricardo Duarte: "Kohtaamme yhden Suomen kovimmista joukkueista"

​AC Oulu -luotsi Ricardo Duarte: "Kohtaamme yhden Suomen kovimmista joukkueista"

AC Oulu avaa Liigacupin SJK:n vieraana. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu avaa Liigacupin lauantaina matkaamalla SJK:n vieraaksi Wallsport Areenalle.

Laivastonsinisten päävalmentaja Ricardo Duarte harmittelee hiukan parin viikon takaisen VPS-ottelun peruuntumista, joten AC Oulu matkaa Seinäjoelle allaan vain viime viikonlopun koitos FF Jaroa vastaan.

- Olemme koko viikon tehneet töitä kaikkien pelin osa-alueitten kehittämiseen viime viikonlopun ottelun pohjalta. Tämä on luonnollista tässä vaiheessa kautta ja pelaajat ovat reagoineet hyvin tähän. Kuva alkaa selkeytyä pelaajille.

- Nyt on toki kyse virallisesta pelistä ja pelaamme pisteistä – emme ole vielä valmiita, mutta meillä on tarpeeksi aikaa. Olen tyytyväinen suunnasta kehityksestämme, Duarte sanoo.

Hiukan varamiehistä Jaroa vastaan AC Oulu oli hallitsevampi osapuoli, mutta Seinäjoella on Duarten mukaan vastassa huomattavasti kovempi mittari.

- Kohtaamme yhden Suomen vahvimmista joukkueista ja tämä on meille erittäin hyvä testi jatkoa ajatellen, Duarte painottaa.

- Vastus on kova ja kunnioitamme heitä, mutta lähdemme tekemään parhaamme. Meillä on mahdollisuus seitsemään vaihtoon, mutta emme välttämättä käytä niitä kaikkia. Tosin kaikki pelaajat penkillä ovat valmiina pelaamaan.

SJK - AC Oulu lauantaina 29.1. kello 14.45 Wallsport Areenalla. Ottelu pelataan rajoitusten takia ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: ACO TV
Lisää uutisia