AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2022

Hongan kevään kalenteri täydentyy - maaliskuussa Espanjaan ja Tukholmaan

Hongan kevään kalenteri täydentyy - maaliskuussa Espanjaan ja Tukholmaan

Vesa Vasara joukkoineen suuntaa Espanjaan maaliskuussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan valmistautuminen kauteen etenee hyvällä tahdilla.

Honka pelasi viime lauantaina harjoitusottelun JäPS:ia vastaan ja ylihuomenna, lauantaina 29.1. vastaan asettuu Viron pääsarja Premium Liigassa edelliskaudella kolmanneksi sijoittunut Paide Linnameeskond.

Liigacupin ottelut alkavat Hongan osalta lauantaina 5.2. kotiottelulla FC Hakaa vastaan. Seuraavana lauantaina 12.2. vastassa on FC Lahti vieraskentällä ja lohkovaiheen päättää keskiviikkona 16.2. Tampereella pelattava Ilves-ottelu.

Maaliskuun alkupuolella Honka matkaa harjoitusleirille Espanjaan, Esteponan rauhalliseen kaupunkiin. Leirin aikana joukkue kohtaa 5.3. ruotsalaisen Helsingborgs IF:n sekä 11.3. norjalaisen Kristiansund BK:n. Lisäksi Honka pelaa 27.3. harjoitusottelun Tukholman Tele2-Areenalla Djurgårdens IF:ää vastaan.

Lisää uutisia