AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 26.1.2022

Hakan apuvalmentaja Virta - ”Kiva olla osana tätä kokonaisuutta”

Hakan apuvalmentaja Virta - ”Kiva olla osana tätä kokonaisuutta”

Ossi Virta liittyi tällä kaudella Hakan valmennusryhmään. (Kuva: Olli Huttunen)

Ossi Virta liittyi Teemu Tainion johtamaan FC Hakan valmennusryhmään joulukuussa ja on päässyt hyvin sisään joukkueeseen. FC Hakan lisäksi ohella Virta toimii myös seuran Akatemian päävalmentajana.

Virta tarttui toimeen joulukuussa, kun Haka aloitti ylimenovaiheen harjoitukset. Kunnolla tositoimiin päästiin tammikuussa, kun harjoitukset käynnistyivät todenteolla. Virta on nauttinut aloituksestaan seurassa.

- Hyvin ovat hommat maistuneet ja mukava tehdä "Temen" valmennusryhmässä duunia. Kundit tekevät päivittäin hyvin töitä treenikentällä ja on kiva olla osana tätä kokonaisuutta, iloitsee Virta Hakan verkkosivujen mukaan.

Valkeakoskella on tunnetusti erinomaiset olosuhteet jalkapallon harjoittelemiseen. Vuoden 2020 loppupuolella valmistunut Palloiluhalli nosti myös talviharjoittelumahdollisuudet uudelle tasolle.

- Halli on tietysti erittäin hyvä, että pääsemme treenaamaan hyvällä alustalla lämpimissä ja hyvissä olosuhteissa. Kenttä ei ole täysimittainen, niin emme voi pelata täällä treenipelejä, mutta harjoitteluun tämä on oikein hyvä, kehuu Virta.

Edustusjoukkueen lisäksi Virran harteilla on myös Hakan Akatemian valmennus. Hän ei olekaan ehtinyt juuri laakereillaan levätä.

- Aamusta iltaan tehdään duunia ja sen mukaan missä milloinkin tarvitaan työpanosta, niin siellä ollaan.

Lisää uutisia