AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 24.1.2022

​"Tarvittavia minuutteja pelaajille" – Norrmén tyytyväinen IFK Mariehamnin avaukseen

​"Tarvittavia minuutteja pelaajille" – Norrmén tyytyväinen IFK Mariehamnin avaukseen

"Ahna" oli tyytyväinen ottelukauden avaamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn pääsi pelikentälle ensi kertaa tällä kaudella sunnuntaina FC Ålandia vastaan.

Lyhennetyllä peliajalla pelattu ottelu antoi Grönvittille päävalmentaja Daniel Norrménin mukaan pitkälti sen mitä haettiinkin.

- Olen tyytyväinen, 5-0 on aina 5-0 lyhyemmälläkin peliajalla, mutta ennen kaikkea saimme tarvittavia minuuttia pelaajille, Norrmén sanoi Ålands Radiolle.

- Halusin, että pidämme tempoa yllä ja ajoittain se sujui hyvin. Ajoittain pelasimme kuitenkin liian hitaasti, mutta tämä on aika normaalia tähän aikaan kaudesta.

Talvikausi on IFK:n osalta sujunut suhteellisen mukavasti. Koronatilanne on näkynyt muutamina lievinä sairastumisina ja sen myötä poissaoloina, mutta mitään isompaa ei ole ollut.

- Olemme päässeet harjoittelemaan hyvin koko ajan, tosin joitain sairastumisia on ollut ja se on näkynyt, jos 4-5 pelaajaa on ollut yhtä aikaa poissa – meitä on silloin ollut aika vähän harjoituksissa. Tällä hetkellä kaikki ovat kuitenkin terveinä, Norrmén kertoi.

Seuraavan kerran Grönvitt nähdään kentällä ensi sunnuntaina, kun vierailulle saapuu Pargas IF.

- Siitä tulee erilainen testi, sillä PIF on Ykkösen joukkue, kun FC Åland pelaa Kolmosessa. Samaa kovaa tempoa haemme myös siinä ottelussa.


Lähde: Ålands Radio
Lisää uutisia