AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2022

SJK jakaa viikonloppuna vastuuta – ”Varmistamme kaikille mahdollisimman paljon peliaikaa”

SJK jakaa viikonloppuna vastuuta – ”Varmistamme kaikille mahdollisimman paljon peliaikaa”

Ville Tikkanen on vielä sivussa SJK:n kokoonpanosta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK urakoi viikonloppuna, kun se pelaa peräti kaksi harjoitusottelua. Lauantaina se kohtaa virolaisen Paide Linnameeskondin ja sunnuntaina vuorossa on seuran sisäinen harjoitusottelu SJK Akatemiaa vastaan.

SJK:n joukkue ei ole vielä täysin valmis, sillä pelaajavahvistuksia etsitään yhä mukaan, ja osalla pelaajista pienet kolhut ovat tai muut syyt ovat pitäneet poissa harjoituksista. Esimerkiksi armeijassa olevat keskuspuolustajat Ville Tikkanen ja Matias Vainionpää pääsevät mukaan vasta tälle tuleville viikoille.

– Olemme nostaneet askel askeleelta tasoa ja valmistaudumme näin kilpailullisiin otteluihin. Viikonloppuna pelaamme vielä sunnuntaina sisäisen harjoitusottelun SJK Akatemian kanssa, jolla varmistamme kaikille mahdollisimman paljon peliaikaa.

– Muutama pelaaja ei ole käytettävissä tänä viikonloppuna, muun muassa juuri armeijassa olevat Tikkanen ja Vainionpää. Hekin ovat olleet mukana aina silloin tällöin, mutta ovat pikkuisen muita perässä siinä mielessä. Molemmat pääsevät kuitenkin pian mukaan helmikuussa ja mukaan Liigacupin peleihin, SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kertoo seuran sivuilla.

Kokonaisuudessaan Gomez on tyytyväinen joukkueen tämänhetkiseen tilanteeseen.

– Kaikkiaan tilanne on meillä hyvä. Enemmän tällä hetkellä etsimme kaikille parhaita rooleja ja hyvää kokonaisuutta kokoonpanoon. Olemme mielestäni hyvissä asemissa kautta ja tulevaa viikonloppua ajatellen, Gomez päättää.

SJK:n ja Paide Linnameeskondin lauantainen ottelu alkaa kello 11.30.

Lisää uutisia