AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2022

FC Haka sopimukseen uusiseelantilaispelaajan kanssa – ”Seura on kuin tiivis perhe”

FC Haka sopimukseen uusiseelantilaispelaajan kanssa – ”Seura on kuin tiivis perhe”

Oliver Whyte on FC Hakan tuorein vahvistus. (Kuva: FC Haka / Jukka Jaskara)

FC Hakassa näyttöjä tällä viikolla antanut uusiseelantilainen Oliver Whyte on solminut seuran kanssa 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Hyökkäävä keskikenttä siirtyy Suomeen ja Valkeakoskelle kotimaansa Miramar Rangersista. Euroopasta miehellä on aiemmin kokemusta turkkilaisesta Istanbulsporista,sekä portugalilaisen Rio Ave FC:n U19-junioreista. Valkeakoskelle mies löysi tiensä agentin välityksellä.

- Agentillani on hyvä yhteys seuraan. Kuulin hänen kauttaan millaista joukkuetta tänne ollaan rakentamassa ja projekti kuulosti minusta erittäin houkuttelevalta, Whyte kertoo Hakan tiedotteessa.

Testijaksolla olevan miehen taidot ovat siis vakuuttaneet seurajohdon varsin nopeasti, mutta sopimukseen on sisällytetty pykälä kuukauden mittaisesta koeajasta. Whyte on kuitenkin viihtynyt hyvin Valkeakoskella ja uskoo itsellään olevan annettavaa joukkueelle.

- Olen todella nauttinut olostani täällä ja minut on otettu todella lämpimästi vastaan sekä autettu asettumaan tänne. Seura on kuin tiivis perhe, mikä on minusta aivan mielettömän upeaa.

- Uskon tuovani joukkueeseen hyvää laitapelaamista ja järjestämään paikkoja niin joukkuekavereilleni kuin myös itselleni.

Hakan joukkue täydentyy Oliver Whyten myötä 23 pelaajaan. Laituri näkee uudessa joukkueessaan paljon potentiaalia.

- Meillä on nuori ja lahjakas joukkue, mikä pelaa hyvää jalkapalloa ja on nälkäinen tulevan kauden suhteen!

FC Hakan sopimuspelaajat:
Mika Hilander, Aatu Hakala, Kalle Kohonen, Seth Saarinen, Eero-Matti Auvinen, Niklas Friberg, Henri Malundama, Topias Listo, Atte Sihvonen, Tino Purme, Donaldo Acka, Oiva Laaksonen, Janne-Pekka Laine, Miro Salminen, Salomo Ojala, Jesse Huhtala, Logan Rogerson, Vigori Gbe, Elias Collin, Konsta Mervelä, Felix Lehtinen, Thomas Saarinen ja Oliver Whyte.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia