AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2022

"Ensimmäinen ja viimeinen harjoitusottelu" - AC Oululle lauantain Jaro-peli on tärkeä koitos

"Ensimmäinen ja viimeinen harjoitusottelu" - AC Oululle lauantain Jaro-peli on tärkeä koitos

Ricardo Duarte korostaa lauantain ottelun merkitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulun alkuvuoden harjoitusottelut alkavat suunniteltua myöhemmin vasta nyt lauantaina, kun vastaan asettuu Ykkösen FF Jaro.

Edellinen harjoitusottelu AC Oulun osalta jouduttiin perumaan koronatartuntojen takia, mutta nyt joukkue on valmiina ottelukauden avaukseen.

- Tilanne joukkueessa on nyt paljon parempi, vain yksi pelaaja on enää sivussa. Tämä tuntuu hyvältä, sillä kauden alku on aika haastava, kun paljon pelaajia on tullut ja mennyt. Meillä on kuitenkin vielä aikaa, AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarte sanoo.

Pienet muutokset ohjelmaan korostavat kuitenkin lauantain ottelun merkitystä.

- Lauantain peli on vähän erilainen juttu. Se on edelleen ensimmäinen harjoitusottelumme ja samalla viimeinen ennen ensimmäistä virallista ottelua Liigacupista. Pyrimme saamaan hyvän kombinaation ja antamaan sopivasti peliaikaa jokaiselle.

Duarte odottaa pietarsaarelaisten tarjoavan tähän kohtaan hyvän mittarin Laivastonsinisille.

- Kohtaamme mielenkiintoisen joukkueen, jossa on laatupelaajia ja jolla on pitkät perinteet. Tämä on hyvä testi meille ja meille on erittäin tärkeää saada minuutteja ottelussa pelaajillemme. Odotamme hyvää haastetta, Jarolla on hyviä pelaajia joukkueessaan.


Lähde: ACO TV
Lisää uutisia