AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 20.1.2022

"Tärkeää saada tällaisia otteluita" - SJK ottaa mittaa Paidesta lauantaina

"Tärkeää saada tällaisia otteluita" - SJK ottaa mittaa Paidesta lauantaina

SJK saa Paiden vieraakseen lauantaina päivällä. (Kuva: SJK)

SJK kohtaa lauantaina Wallsport Areenalla Viron Premium Liigan viime kauden pronssijoukkueen Paide Linnameeskondin.

Lauantain ottelu on SJK:lle talvikauden toinen harjoitusottelu, kun se kohtasi FC Hakan jo viime lauantaina Wallsport Areenalla. SJK:n kannattajille ja muille seuraajille se on kuitenkin ensimmäinen missä he pääsevät näkemään Liigacupin otteluihin valmistautuvan joukkueen livestreamin välityksellä.

– Kuten puhuimme jo aiemmin, niin on todella harmi, että yleisö ei pääse paikalle Wallsportiin tätäkään ottelua katsomaan. Uskon, että tämä olisi ollut heille mielenkiintoinen ja viihdyttävä ottelu, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez

– Olemme joka viikko ottaneet askelia eteenpäin, ja tämä viikko on ollut yksi kovimmista tähän asti. Kaikki näyttää kuitenkin harjoituksissa erittäin hyvältä, ja menemme viikonloppuun odottavaisina. Uudenlainen vastus edessä, ja pystymme tässä ottelussa kehittämään uusia asioita meidän pelillisissä jutuissa, Gomez jatkaa.

Virolainen Paide Linnameeskond sijoittui viime kaudella Viron pääsarjassa kolmanneksi, ja SJK:n tapaan, se tulee pelaamaan ensi kesänä UEFA Europa Conference League-karsintoja. Parhaassa tapauksessa joukkueet saattavat jopa kohdata toisensa niissä.

– Me pelaamme monta kertaa Veikkausliigajoukkueita vastaan kauden aikana, myös talvella, ja on siksi tärkeää saada tällaisia otteluita. Näissä pääsemme testaamaan eri haasteita ja erilaisia pelitapoja, mihin olemme omassa sarjassa tottuneet. Ja näitä voi tulla meille vastaan sitten myöhemmin kesällä, Gomez arvioi.

SJK lähettää lauantaina pelattavan kansainvälisen harjoitusottelun Paidea vastaan suorana ja ilmaiseksi kannattajilleen SJK:n YouTube-kanavalla. Ottelu alkaa Wallsport Areenalla kello 11.30 ja se pelataan ilman yleisöä koronarajoituksista johtuen. Lähetys pelistä alkaa kello 11.25 ja suora linkki SJK:n YouTube-kanavan lähetykseen löytyy tästä.

Lisää uutisia