AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 19.1.2022

Jakob Tånnander jatkaa HJK:ssa - sopimus myös kaudelle 2022

Jakob Tånnander jatkaa HJK:ssa - sopimus myös kaudelle 2022

Jakob Tånnander solmi vuoden jatkon Klubin kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja maalivahti Jakob Tånnander ovat solmineet jatkosopimuksen kaudelle 2022.

21-vuotias Tånnander on nyt tehtyyn ratkaisuun tyytyväinen.

– Olen iloinen, kun voin jatkaa vielä vuoden. Toivon, että pystyn henkilökohtaisesti ja pystymme myös joukkueena jatkamaan samaa kehitystä ja menestystä kuin viime vuosina, kommentoi Tånnander tuoreeltaan sopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Ruotsalainen Jakob Tånnander tuli Klubiin tammikuussa 2020 ruotsalaisen suurseuran Malmö FF:n organisaatiosta. Elokuussa 2020 hänet lainattiin FC Hakaan, jossa hyvät otteet Veikkausliigassa vakuuttivat HJK:n käyttämään option kaudelle 2021.

Jakob Tånnander nousi menneellä kaudella Ruotsin U21-maajoukkueeseen ja kantoi päävastuun HJK:n viime vuoden europeleissä ennen loukkaantumistaan.

– Jakobin sopimuksen myötä joukkueen kokonaisuus alkaa olemaan erittäin hyvällä tasolla. Muutama merkittävä nuorten sopimus tullaan vielä julkistamaan lähiaikoina sekä muutama laina- tai pelaajasiirto on vielä vireillään, mutta pääosin tällä ryhmällä lähdemme nyt valmistautumaan ja kehittymään kohti kautta 2022. Toki seuraamme edelleen siirtomarkkinoita ja tarvittaessa meillä on vielä mahdollisuus reagoida, kiteyttää urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula joukkueen rakentamisen tilanteen.

Lähde: HJK:n tiedote
Lisää uutisia