AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.03 // 18.1.2022

​Jean-Christophe Coubronne IFK Mariehamniin – vankkaa Veikkausliigakokemusta FC Lahdesta taustalla

​Jean-Christophe Coubronne IFK Mariehamniin – vankkaa Veikkausliigakokemusta FC Lahdesta taustalla

Jean-Christophe Coubronnella on takana kolme vuotta FC Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on vahvistanut rivejään solmimalla yksivuotisen sopimuksen viime kaudella FC Lahtea edustaneen Jean-Christophe Coubronnen kanssa.

Coubronne on oikea laitapuolustaja, jolle muutkaan paikat puolustuksessa eivät ole vieraita. 32-vuotias ranskalainen on pelannut kolme edelliskautta FC Lahdessa ja sitä ennen ensimmäisellä Suomen kaudellaan 2018 KTP:ssa Ykkösessä. Veikkausliigaotteluita Coubronne on pelannut kaikkiaan 61.

Ennen Suomeen tuloaan Sochaux'n kasvatti Coubronne on pelannut myös Italiassa ja Portugalissa.

- Olen iloinen, että pääsen IFK Mariehamniin, tämä on minulle uusi haaste. Tavoitteenani on pystyä auttamaan joukkuetta kokemuksellani ja tehdä parhaani sekä kentällä että sen ulkopuolella, Coubronne sanoo.

- Odotan innolla pääsyä vauhtiin joukkueen kanssa harjoituksissa ja otteluissa sekä jännittävää kautta uusien joukkuekavereitten, valmennusryhmän ja kaikkien IFK Mariehamnin kannattajien kanssa.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson painottaa sitä, että Coubronnen osaaminen on hyvin tiedossa.

- Hän on rutinoitunut puolustuspelaaja, jolla on ollut vakaa asema liigassa useamman kauden ja nyt hän vahvistaa meidän takalinjojamme. Tunnemme hänet toki hyvin, koska hän on ollut kentällä vastassa useampana kautena. Hän on pelillisesti taitava puolustaja, joka on saanut oppinsa Ranskassa, Italiassa ja Portugalissa.

- FC Lahden aikanaan Jean-Christophe pelasi lisäksi Timi Lahden kanssa, joten he tuntevat toisensa hyvin jo siltä ajalta ja tulevat yhteen taas täällä meillä. Uskomme ja toivomme, että he ovat osana rakentamassa vahvaa puolustusta joukkueelle tulevalle kaudelle, Mattsson sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia