AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 14.1.2022

Teemu Tainio odottaa vuoden ensimmäistä harjoituspeliä – ”Pelithän ovat aina jalkapallon suola”

Teemu Tainio odottaa vuoden ensimmäistä harjoituspeliä – ”Pelithän ovat aina jalkapallon suola”

Haka kohtaa vuoden ensimmäisessä ottelussaan SJK:n (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Haka pelaa vuoden ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina. Alun perin Hakan piti aloittaa Liigacup FC Lahtea vastaan tänä viikonloppuna, mutta lahtelaisten koronatilanteen takia ottelua jouduttiin siirtämään viikolla. Haka pääsee kuitenkin tositoimiin, kun SJK isännöi koskilaisia kello 15.00 alkavassa ottelussa.

Haka palasi harjoituksiin viime viikon maanantaina ja lähes kahden viikon harjoitusrupeama päättyy lauantaiseen SJK-otteluun. Päävalmentaja Teemu Tainio on ollut harjoitusten alkuun tyytyväinen.

- Hyvä säpinä ollut. Tässä käydään vielä ihan perusjuttuja ja meillä tulee sen verran kuitenkin muutoksia pelitapaan, ja niitä tässä treenataan.. Varmasti saadaan taottua asioita tässä talven aikana, Tainio toteaa Hakan sivuilla.

Hakan alkuvuosi ei ole ollut täysin optimaalinen, sillä harjoituksista on puuttunut eri syistä pelaajia.

- Meiltä puuttuu sopimuspelaajia vielä viisi. Varsinkin hyökkäyspäästä puuttuu pelaajia, joten siellä olemme vähän kapeita tällä hetkellä. Tietyllä tapaa tuleva peli SJK:ta vastaan voi olla haastava, mutta toivottavasti sitten Liigacupiin saadaan kavereita mukaan. Sitten olemme taas askeleen eteenpäin.

Tainio odottaa innolla vuoden ensimmäistä harjoitusottelua.

- Pelithän ovat aina jalkapallon suola ja on hienoa päästä pelaamaan. Olen iloinen hallistamme, mutta nyt pääsemme isolle kentälle pelaamaan ja se on aina vähän eri asia, Tainio mietiskelee.

Lisää uutisia