AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2022

Kaksi lupausta sopimukseen HJK:n kanssa - toisen polven brasilialainen riviin

Kaksi lupausta sopimukseen HJK:n kanssa - toisen polven brasilialainen riviin

Kuva: Juha Tamminen

HJK on solminut sopimukset Ricardo Gué Rosa Cardoson ja Luigi Moraesin kanssa. Molemmat lupaukset liittyvät alkuun HJK Klubi 04:n mukaan.

Portugalilainen laitahyökkääjä Ricardo Gué Rosa Cardoso, 20, on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen HJK:n kanssa.

– Ensiksi haluan kiittää Kajaanin Hakaa. Kun tulin Suomeen, seura otti minut hienosti vastaan ja auttoi sopeutumaan uuteen kulttuuriin. HJK on nyt seuraava askel eteenpäin urallani. HJK on Suomen paras seura ja paras ympäristö kehittyä pelaajana. Haluan siis kehittyä ja tavoitella paikkaa Veikkausliiga-pelaajana, hehkuttaa Ricardo Cardoso.

Cardoso on saanut pelaajakoulutuksensa Portugalissa Sporting CP:n ja Benfican akatemioissa. Belenenses SAD:n kautta hän siirtyi viime vuonna Kajaanin Hakaan, jossa hän teki kahdeksassa Kolmosen ottelussa 12 maalia ja syötti kuusi.

Debyytin São Tomé ja Principen maajoukkueessa Cardoso teki viime maaliskuussa Africa Cup of Nations -karsintaottelussa Sudania vastaan.

HJK ja Luigi Moraes, 19, ovat niin ikään tehneet vuoden sopimuksen. Luigi Moraes tulee HJK Klubi 04:n keskikentälle.

– Olen iloinen sopimuksestani tähän hienoon seuraan! Toivon, että koko joukkue ja myös itse pelaamme hyvän kauden. Haluan oppia ja kehittyä ja auttaa joukkuettani menestymään maaleillani ja syötöilläni, kertoo Moraes.

Oulussa OLS:n ja Tervarien riveissä pelannut keskikenttäpelaaja esiintyi edukseen viime kaudella HJK:n ASM-joukkueessa. Lisäksi hän on osallistunut HJK akatemian 2002 ikäluokan kanssa muutamiin turnauksiin. HJK:hon hän siirtyy brasilialaisesta Ituano FC:n akatemiasta.

Luigi Moraesta voi sanoa toisen polven klubilaiseksi. Hänen isänsä Luis Antônio pelasi HJK:ssa vuosina 1998–2001 ja oli mukana HJK:n legendaarisessa Champions League -joukkueessa kaudella 1998.

Lähde: HJK:n verkkosivut
Lisää uutisia