AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2022

"Hienoa päästä kokeilemaan pelillisiä juttuja" - SJK isännöi Hakaa lauantaina

"Hienoa päästä kokeilemaan pelillisiä juttuja" - SJK isännöi Hakaa lauantaina

SJK avaa ottelukautensa Hakaa vastaan. (Kuva: SJK)

Alun perin SJK:n piti pelata lauantaina harjoitusottelu KPV:ta vastaan Kokkolassa, mutta terveysturvallisista syistä johtuen tuo ottelu on peruutettu ja SJK kohtaa KPV:n sijasta lauantaina Veikkausliigajoukkue FC Hakan.

Ottelu pelataan Wallsport Areenalla lauantaina 15.1. kello 15.00 ilman yleisöä. Ottelusta tulee kuitenkin raportti ja maalikooste videona SJK:n kanaville jälkikäteen.

Lauantain ottelu toimii hyvänä harjoituksena kuun lopussa alkavaan Liigacupiin ja samalla se on ensimmäinen harjoitusottelu SJK:lle, jossa päästään kohtaamaan seuran ulkopuolinen joukkue.

– Tämä on meidän tämän vuoden toinen harjoitusviikko, ja olemme harjoitelleet kovaa. Olemme muistuttaneet pelaajia asioista, joita opettelimme jo joulukuussa ja on hienoa päästä nyt kokeilemaan pelilisiä juttuja joukkuetta vastaan, joka ei tunne meidän juttujamme etukäteen, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

– Tässä vaiheessa harjoituskautta vastustajalla ei kuitenkaan ole niin väliä, vaan haluamme nähdä niitä asioita mitä olemme harjoitelleet joukkueen tekemisessä. On kuitenkin myös tärkeää, että alamme heti voittamaan otteluita, sillä voittamisesta tulee tapa vain voittamalla, Gómez toteaa.

FC Haka tarjoutui SJK:lle vastustajaksi lauantaille, koska alun perin heidän piti aloittaa Liigacup jo tulevana viikonloppuna FC Lahtea vastaan. Ottelu kuitenkin peruuntui FC Lahden joukkueessa olleen koronatapauksen johdosta. Teemu Tainion johtama Haka on siten valmistautunut otteluun hyvin, ja tarjoaa taatusti hyvän vastuksen SJK:lle. Hakan valmennuksessa on myös uutena entinen SJK-valmentaja Ossi Virta, joka oli Simo Valakarin valmennusryhmässä ja toimi SJK Akatemian valmentajana kaudella 2015.

Lisää uutisia