AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 11.1.2022

HJK hankki itävaltalaisen keskikenttäpelaajan

HJK hankki itävaltalaisen keskikenttäpelaajan

HJK sai uuden vahvistuksen. (Kuva: HJK)

HJK ja itävaltalainen Manuel Martic, 26, ovat tehneet kauden 2022 kattavan sopimuksen.

Martic on isokokoinen ja fyysisesti vahva keskikenttäpelaaja. Hän on vahva molemman pään erikoistilanteissa ja hänellä on laadukas syöttö- ja laukaisuvalikoima.

– Olen iloinen, kun pääsen edustamaan Suomen parasta ja suurinta seuraa. HJK Helsinki on iso seura ja kaikki tuntevat sen ympäri Eurooppaa! Odotan, että pääsen tapaamaan Klubipäädyn stadionillamme ja hakemaan yhdessä voittoja, hehkuttaa Martic HJK:n sivuilla.

Martic on pelannut kaudesta 2016–17 lähtien Itävallan Bundesliigaa seuroina HJK:lle erittäin tuttu Rapid Wien sekä St. Pölten, jossa Martic pelasi Roope Riskin seurakaverina. Bundesliigan lisäksi hän on pelannut Unkarin pääsarjassa Mezőkövesd Zsóry FC:ssä kaudella 2020–21.

Lisää uutisia