AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 11.1.2022

AC Oulun talenttivalmentajaksi portugalilaisväriä

AC Oulun talenttivalmentajaksi portugalilaisväriä

Joana Martins tarttuu talenttivalmentajan tehtäviin Oulussa. (Kuva: AC Oulu)

Uudeksi talenttivalmentajaksi AC Oulun ja OLS:n U13-U17 ikäluokkiin tulee portugalilainen Joana Martins.

Martins on valmistunut Lissabonin yliopistosta urheilualalta, jossa hän erikoistui jalkapallovalmennukseen. Ennen pestiään Oulussa hän oli suorittamassa maisteriopintoja samassa yliopistossa, jotka tähtäävät opettajaksi liikunnan puolella.

- Olen perfektionisti ja työlleni omistautunut persoona, joka tekee kaikkensa kehittääkseen urheilijoita eteenpäin. Toivon, että pystyn olemaan avuksi niin pelaajille sekä seuroille ja kykenen auttamaan pelaajia saavuttamaan heidän tavoitteensa, kommentoi Joana Martins omaa valmentamistaan.

Martins on toiminut aiemmin valmentajana poikien ja tyttöjen joukkueissa sekä ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yksilövalmennusmetodeja.

- Ouluun saapuminen on minulle suuri mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja henkilökohtaisesti. Haluan vaikuttaa kummankin seuran toimintaan ja jättää näin oman käden jäljen tulevaisuuteen. Lisäksi haluan tutustua suomalaiseen jalkapalloon ja kulttuuriin, summaa Martins ajatuksiaan Ouluun tulemisesta.

- Hienoa saada Joana Ouluun! Joana tulee varmasti lisäämään laatua entisestään OLS:n ja AC Oulun pelaajaputkessa olevien ikäluokkien toimintaan, jotka kuuluvat talenttivalmennustuki-ikäluokkiin eli 2005-2009 syntyneet pelaajat, kommentoi urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen talenttivalmentajan saapumista Laivastonsinisiin.

Lisää uutisia