AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 27.12.2021

Hakan Aatu Hakala valmiina tammikuun harjoituksiin – ”Alkaa kunnolla työnteko”

Hakan Aatu Hakala valmiina tammikuun harjoituksiin – ”Alkaa kunnolla työnteko”

Aatu Hakala pääsi näyttämään taitojaan Pikkuhuuhkajissa. (Kuva: Jussi Rämä)

Aatu Hakala oli mukana joulukuussa Pikkuhuuhkajien leirillä, jonka jälkeen hän jatkoi valmistautumista kauteen FC Hakan kanssa. Hakala haluaa olla valmiina, kun Haka palaa harjoituksiin tammikuun alussa.

Hakala pääsi ensimmäistä kertaa Pikkuhuuhkajien mukaan, kun päävalmentaja Juha Malinen otti joukkueen kokoon joulukuun alussa. Leirin päätteeksi Pikkuhuuhkajat kohtasi harjoitusottelussa Puolustusvoimien Urheilukoulun joukkueen, jota tähditti Huuhkajien tähti Robin Lod. Hakala vartioi ottelussa myös Urheilukoulun maalia, kun FC Lahden Joona Tiainen pelasi Pikkuhuuhkajien tolppien välissä. Urheilukoulun joukkueessa nähtiin myös Janne-Pekka Laine ja se voittikin Pikkuhuuhkajat selvästi 4-0.

- Se oli kokemuksena tosi hyvä ja viihdyin erittäin hyvin. Siinä oli aika pitkä tauko alla ja lähtökohtaisesti olin ihan tyytyväinen siihen miten leiri meni, Hakala miettii leirin antia Hakan sivuilla.

Ennen siirtymistä lomille Haka pelasi Mikkelissä turnauksessa, jossa se hävisi KuPS:lle ja Ilvekselle.

- Mikkelin turnaus ei mennyt kyllä yhtään odotetulla tavalla, mutta tammikuussa alkaa taas kunnolla työnteko. Vaikka nyt on vähän lomaa, niin kyllä tässä koko ajan tehdään omatoimisia harjoituksia myös. Koko ajan eteenpäin.

Hakala vietti joulua ensin vanhemmillaan Vantaalla, jonka jälkeen perhe suuntasi Keski-Suomeen isovanhemmille. Vaikka jouluna on aikaa rentoutua ja ladata akkuja pitkää valmistautumiskautta silmällä pitäen, ei Hakala aio täysin laakereillaan levätä.

- Joulun ympärillä varmaan muutama päivä lepäillään, mutta muuten painetaan hommia, että ollaan tammikuussa valmiina Liigacupiin.

Liigacup alkaa FC Hakan osalta 15.1. vierasottelulla FC Lahtea vastaan.

Lisää uutisia