AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 25.12.2021

Kova vahvistus Hongan maalille - Maksim Rudakov palaa Veikkausliigakentille

Kova vahvistus Hongan maalille - Maksim Rudakov palaa Veikkausliigakentille

Maksim Rudakov nähtiin Veikkausliigassa viimeksi kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan maalivahtiosasto vahvistuu kovalla nimellä, kun 25-vuotias Maksim Rudakov saapuu keltamustiin.

Pietarilaisen suurseuran Zenitin kasvatti on Veikkausliigan seuraajille tuttu nimi kausilta 2018 ja 2019, jolloin hän torjui lainasopimuksella HJK:n maalilla. Talvella 2020 Rudakov siirtyi FK Rostoviin, jossa hän teki debyyttinsä Venäjän pääsarjassa toukokuussa 2020. Rudakov on vartioinut Venäjän maalia eri nuorisomaajoukkueissa yhteensä yhdessätoista ottelussa.

– Veikkausliiga on minulle tuttu sarja ja tunnen hyvin myös Hongan pelityylin. Ottelut Honkaa vastaan ovat aina olleet vaikeita ja nytkin kasassa on erittäin hyvä joukkue.

- Asetan itselleni aina korkeat tavoitteet. Haluan pelata korkealla tasolla ja auttaa joukkuetta menestymään ja sijoittumaan korkealle sarjassa, Rudakov kommentoi siirtoaan.

Hongalle Rudakovin sopimus on enemmän kuin iloinen uutinen.

– Mahtavaa että saatiin Rudakov meille mukaan ryhmään!

- Maksim on todistanut tasonsa Veikkausliigassa ja omaa suurta potentiaalia päästä vielä pidemmällekin, mikä on varmasti molempien osapuolien tahtotila. Kävimme monia keskusteluja visioistamme, tavoistamme pelata ja harjoitella jalkapalloa, mitkä vakuuttivat myös Maksimin, sanoo Hongan maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen.

Lisää uutisia