AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 21.12.2021

​Melvin Kahnberg ja IFK Mariehamn sopimukseen – lupaus nousee liigajoukkueeseen

​Melvin Kahnberg ja IFK Mariehamn sopimukseen – lupaus nousee liigajoukkueeseen

Kuva: IFK Mariehamn

Päättyneellä kaudella ns. nuorisosopimuksella IFK Mariehamnissa pelannut Melvin Kahnberg nousee Veikkausliigajoukkueeseen normisopimuksella kaudeksi 2022.

Kahnberg on pelannut koko juniori-ikänsä IFK Mariehamnissa ja nousi edustusjoukkueeseen nuorisosopimuksen kautta kaudella 2021. Kahnberg pääsi tekemään myös Veikkausliigadebyyttinsä ottelussa KuPS:aa vastaan.

Kuluneen kauden aikana Kahnberg toimi myös kapteenina ja avainpelaajana IFK:n menestyksekkäässä U20-joukkueessa, joka karsii ikäluokan pääsarjapaikasta talvella.

18-vuotias Kahnberg on varsinaisesti laitapuolustaja, mutta hän on nuorten joukkueissa pelannut säännöllisesti myös topparin tontilla.

- Olen kiitollinen siitä, että saan mahdollisuuden ja odotan todella tilaisuutta päästä pelaamaan IFK:ssa ensi kaudella, Kahnberg sanoo.

Oman kasvatin kiinnittäminen pysyvällä sopimuksella on hieno asia seuralle.

- On todella mukavaa, että saamme Melvinin sopimuksella liigaryhmään. Hän harjoitteli säännöllisesti ryhmän kanssa 2021 nuorissopimuksella ollessaan ja pääsi tekemään liigadebyyttinsäkin viime kaudella. Nyt tunnemme, että hän on kypsä ottamaan seuraavan askeleen ja parhaita mahdollisia asioita on, kun pystymme nostamaan omia nuoria edustusryhmään, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Meillä on monia lupaavia nuoria pelaajia ja niistä Melvin on yksi parhaista esimerkeistä. Tämä on tulosta hyvästä ja tavoitteellisesta panostuksesta nuorten jalkapalloon.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia