AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 10.12.2021

​"Yhdessä voimme saavuttaa jotain hyvää" – Baba Mensah siirtyy IFK Mariehamniin

​"Yhdessä voimme saavuttaa jotain hyvää" – Baba Mensah siirtyy IFK Mariehamniin

Baba Mensah on tuttu ennen kaikkea Ilveksen riveistä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on vahvistanut takalinjojaan solmimalla 1+1-vuotisen sopimuksen Veikkausliigakentiltä hyvin tutun Baba Mensahin kanssa.

27-vuotias ghanalainen Mensah on edustanut kotimaataan nuorten maajoukkueissa ja kertaalleen myös A-maajoukkueessa. Veikkausliigassa Mensah on pelannut Ilveksessä kaikkiaan 48 ottelua ja hän oli mukana myös voittamassa Suomen Cupia juuri IFK Mariehamnia vastaan pelatussa finaalissa kaudella 2019. Mensahilla on myös pronssimitali Ilveksen kanssa kaudelta 2017.

Grönvittiin Mensah siirtyy HJK:n organisaatiosta, jonne hän siirtyi viime kesänä. Syksyllä Mensah pelasi HJK Klubi 04:ssä.

- Minulle on kunnia päästä IFK Mariehamnin tuttavalliseen ympäristöön, odotan todella sitä ja olen iloinen tästä mahdollisuudesta. Annan kaikkeni, jotta IFK saavuttaa tavoitteensa ja taistelen lujasti joukkueen ja kaikkien kannattajien puolesta – yhdessä voimme saavuttaa jotain hyvää, Mensah sanoo.

- Haluan kiittää IFK Mariehamnia ja sen johtoa siitä, että valinta osui minuun. Odotan sitä, että pian pääsen tapaamaan kaikki seurassa ja sen myötä vauhtiin harjoitusten ja otteluiden merkeissä.

IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson on tyytyväinen sopimukseen Mensahin kanssa.

- Olemme iloisia, että onnistuimme saamaan Mensahin tänne keskuspuolustajaksi liigakaudelle 2022. Baba on rutinoitunut pelaaja, jolla on tilillään lähes 50 liigaottelua. Hän on pitkä, vahva ja kova vastustaja puolustajana, Mattsson kuvaa.

- Mensahin tulo merkitsee sitä, että puolustuksen palaset alkavat vähitellen olla kohdillaan.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia