AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2021

Jouluale alkoi FC Interin verkkokaupassa - myös Veritas Stadionin myymälä avoinna 13. ja 14.12.

Jouluale alkoi FC Interin verkkokaupassa - myös Veritas Stadionin myymälä avoinna 13. ja 14.12.

Kuva: Byyri / Veikkausliiga

FC Interin verkkokaupassa on alkanut jouluale, joten nyt on loistava mahdollisuus hankkia sinimustan jalkapallon ystäville edullisesti fanituotteita vaikkapa joululahjaksi.

Interin verkkokaupasta löydät paljon tuotteita alehinnoin. Jotta tilaukset ehtivät jouluksi perille, sekä postitettavat että noudettavat tilaukset tulee tehdä viimeistään ke 15.12. mennessä. Painatettavat pelipaidat tulee tilata viimeistään pe 10.12.2021.

Veritas Stadionin 2. kerroksessa sijaitseva Inter Shopin myymälä on avoinna ma-ti 13.-14.12. kello 13-18 välisen ajan. Fanituotteiden lisäksi myös kausikortteja on mahdollisuus ostaa tänä aikana Inter Shopista.

Myymälän yhteydessä on myös ns. joulupata-keräys, joka toimii ota tai jätä -periaatteella. Tuo siis hyväkuntoiset, mutta esim. pieneksi jääneet futisvarusteesi kiertoon ja nappaa mukaan uudet. Lisäksi myytävänä on erä junioreiden käytettyjä pelipaitoja huippuedullisesti.

Lisää uutisia