AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2021

​Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina - "Uskon Grönvittiin"

​Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina - "Uskon Grönvittiin"

Kauppaneuvos Anders Wiklöf ja seurajohtaja Peter Mattsson. (Kuva: Ålandstidningen)

Anders Wiklöf ja Hotell Arkipelag jatkavat IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina myös tulevalla kaudella – jo 15. kautena peräjälkeen.

Epävarmoina aikoina IFK Mariehamnille on erittäin tärkeää, että jo tässä vaiheessa tulevaa kautta tärkeä "runkopelaaja" on varmistunut.

- Minusta on tärkeä osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja siinä IFK Mariehamnin jalkapallojoukkue on tärkeä symboli Maarianhaminalle ja koko Ahvenanmaalle. Tuntuu todella hyvältä niin minun kuin Hotell Arkipelagin kannalta sopia pääyhteistyökumppanuudesta 15. peräkkäiselle vuodelle ja myös tänä vuonna minä olen henkilökohtaisesti se, joka tukee seuraa, kauppaneuvos Wiklöf sanoo.

- Uskon Grönvittiin ja uskon myös hyvään kauteen IFK:n osalta.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson painottaa, että pääyhteistyökumppani on elintärkeä osa kokonaisuutta ja yleensä pelaamista Veikkausliigan tasolla.

- Ilman sponsorointia meillä ei olisi edellytyksiä pelata liigassa ja se, että Anders Wiklöf on jatkossakin mukanamme, on äärimmäisen tärkeää aivan kuten sekin, että saamme mukaan myös kaikki muut uskolliset yhteistyökumppanimme, Mattsson sanoo.

- Etenkin nyt korona-aikaan olemme kiitollisia yhteistyökumppaneille, jotka ovat olleet mukanamme useita vuosia ja jatkavat tukemistaan myös tänä vuonna, kun sponsorituotot on tärkeimpiä tulonlähteitämme. Sen myötä myös pääyhteistyökumppanin tärkeyden ymmärtää hyvin. Tuntuu turvalliselta, kun Anders Wiklöf on selustassa tukena.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia