AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 9.12.2021

AC Oulun Alanko odottaa jo uutta kautta

AC Oulun Alanko odottaa jo uutta kautta

Samu Alangolla on isot odotukset tulevaan kauteen. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu on aloittanut jo harjoitukset ensi kautta silmällä pitäen ja Samu Alanko odottaa jo malttamattomana kauden alkua.

AC Oulu lepäsi marraskuun, mutta Alangon loma meni hieman sairastellessa. Se on vaikuttanut myös hänen harjoitusten alkuun.

- Treenaaminen on tuntunut hyvältä alkuun, mutta totta kai alkuun oli vähän rakasta, kun olin kipeänä. Tällä viikolla on tuntunut taas paljon paremmalta, Alanko kertoo AC Oulu TV:n haastattelussa.

AC Oulu päättää harjoitusviikon kohtaamalla lauantaina KuPS:n.

- On hyvä, että saimme tällaisen kovan matsin tähän ylimenokauteen ennen kuin lähdemme joulutauolle.

Ricardo Duarte tuli AC Oulun päävalmentajaksi viime kauden lopulla ja hän on tuttu Alangolle jo yhteiseltä VPS-ajalta. Alanko odottaa jo pääsemistä kunnolla työn makuun Duarten ja muiden kanssa.

- Innollahan sitä uutta kautta aina odottaa. Ricardo on tuttu valmentaja ja odotan innolla työn jatkamista hänen kanssaan. Sitten tietenkin uudet pelaajat, joiden kanssa on sopimukset jo tehty ja ne keillä ei vielä julkaistu ole.

Alanko aloittaa toisen kautensa Oulussa ja hän teki viime kaudella kaksi maalia joukkueelle. Tulevalta kaudelta Alanko odottaa itseltään enemmän.

- Haluan hyökkääjänä pystyä tekemään enemmän tehoja, luomaan enemmän paikkoja ja olemaan joukkueelle enemmän hyödyksi hyökkäyspäässä kuin viime vuonna. Viime vuonna tuli aika paljon pelattua kärjessä, mutta tällä kaudella todennäköisesti pääsen enemmän omalle paikalleni laidalle. Pääsee kehittämään omaa peliä kaikin puolin paremmin niin sanotusti lempipaikalta.

Lähde: AC Oulu TV
Lisää uutisia