AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2021

Valakari tyytyväinen harjoitusten antiin – ”Meidän jätkät on kovia jätkiä”

Valakari tyytyväinen harjoitusten antiin – ”Meidän jätkät on kovia jätkiä”

Simo Valakari on ollut tyytyväinen näkemäänsä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:lla on menossa toinen harjoitusviikko ja treeneissä on menty kovaa. Päävalmentaja Simo Valakari on tyytyväinen pelaajiensa asenteesta sekä harjoitusten annista.

KuPS palasi harjoituksiin viime viikolla ja tällä viikolla joukkueessa on jatkettu asioiden työstämistä.

- Toinen treeniviikko on käynnissä ja olemme päässeet tekemään paljon asioita, joita olemme halunneetkin tehdä. Jatkettu tietyllä tavalla päälle. Paljon asioita mitä tehtiin tosi hyvin viime kaudella ja paljon asioita mitä täytyy kehittää tälle kaudelle, Valakari avaa KuPS:n Twitter-tilin haastattelussa.

- Olemme päässeet tekemään hyvin nyt hommia ja täytyy sanoa, että meidän jätkät on kovia jätkiä. Se on ainoa tapa tehdä asioita, että lyödään joka päivä kaikki peliin, ja niin meidän jätkät tekee, Valakari kehuu.

KuPS:n harjoituksissa on mukana jo uusia sopimuspelaajia ja lisäksi mukana on testipelaajia näyttämässä taitojaan.

- Hyvä kilpailu pelipaikoista. Siellä on tosi kovia jätkiä tappelemassa pelipaikoista. Se on hyvä tilanne, ja auttaa meitä seurana ja joukkueena.

- Se mistä olen todella tyytyväinen on, että pelaajat jotka ovat tulleet ulkopuolelta tähän treeniryhmäämme, haluavat voittaa pelipaikan ja sopimuksen. Ehdottomasti pelimiehiä ja hyviä jätkiä. Se mitä tapahtuu jatkossa, riippuu tosi monesta asiasta, Valakari mietiskelee.

Lähde: KuPS:n Twitter
Lisää uutisia