AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2021

Maajoukkuemies tuulettaa Raatissa myös jatkossa - "Autan joukkuetta kaikin tavoin"

Maajoukkuemies tuulettaa Raatissa myös jatkossa - "Autan joukkuetta kaikin tavoin"

Jatkoa Oulussa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja Dennis Salanović ovat solmineet seuran verkkosivujen mukaan kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen.

Kotonaan Liechtensteiinissa aikaa viettävä pelaaja saapuu Ouluun ensi vuoden alusta, kun AC Oulu aloittaa joukkueharjoitukset.

- Uskon, että ensi kausi on parempi kuin edellinen. Meidän täytyy parantaa omaa peliämme, jotta voimme voittaa enemmän otteluita ja saada samalla enemmän pisteitä kuin edellisellä kaudella. Uskon, että sijoituksemme tulee olemaan hyvä. Minulla on hyvä tunne tästä ja odotan jo malttamattomana uuden kauden aloitusta, kommentoi Dennis Salanović tulevaa kautta AC Oulun sivuilla.

Liechtensteinin maajoukkuepelaaja teki viisi maalia pelaamassaan 15 Veikkausliigan ottelussa. 25-vuotias hyökkääjä edusti myös kotimaataan kauden jälkeen MM-karsinnoissa ja aloituskokoonpanossa, kun Liechtenstein kohtasi Saksan.

- Totta kai minulla on henkilökohtaisia tavoitteita, mutta tietenkin ensisijaisesti autan joukkuetta kaikin tavoin. Päätavoite on auttaa joukkuetta tekemällä maaleja sekä antamalla maalisyöttöjä ja yleisesti pelata hyvin, kommentoi Salanović omia tavoitteitaan tulevalle kaudelle.

Lisää uutisia