AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2021

Lepistöllä isot saappaat täytettävänä Interissä - "Olemme seuranneet häntä pitkään"

Lepistöllä isot saappaat täytettävänä Interissä - "Olemme seuranneet häntä pitkään"

Joonas Lepistöltä odotetaan paljon Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter vahvisti hyökkäystään kaksivuotisella sopimuksella Joonas Lepistön kanssa.

Interin hyökkäysosasto kaipasi eittämättä tuoretta verta, kun seuralegenda Timo Furuholm ripusti nappikset naulaan päättyneen kauden jälkeen. Näitä "saappaita" on vaikea kuitenkin yhden miehen täyttää, joten asiasta ei kenenkään kannata ottaa ylimääräistä painetta.

Urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen elää samassa ajatusmaailmassa.

– Furuholmin saappaita tuskin kukaan pystyy täyttämään. Joonas on isokoinen ja juoksuvoimainen pelaaja, joka on näyttänyt SJK:n organisaatiossa kykynsä tehdä maaleja. Tällaisia pelaajia ei ole koskaan liikaa tarjolla, Meriläinen kommentoi.

Meriläisellä on täysi luotto siihen, että Lepistö ja Inter voivat yhdessä muodostaa hedelmällisen yhtälön.

– Joonas on pelaaja, jonka kehitystä olemme seuranneet pitkään. Hän sopii profiililtaan erinomaisesti Interiin. Lopullinen läpimurto on haussa ja pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet siihen, urheilutoimenjohtaja toteaa tyynesti.

Lisää uutisia