AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 7.12.2021

​Entisen HJK- ja RoPS-tähden ura jatkuu Kakkosen SalPassa

​Entisen HJK- ja RoPS-tähden ura jatkuu Kakkosen SalPassa

Taye Taiwo edusti RoPS:aa kaudella 2018. (Kuva: Juha Tamminen)

Kakkosessa pelaava Salon Palloilijat on solminut sopimuksen Veikkausliigakentiltä tutun kokeneen Taye Taiwon kanssa.

Italian Serie A:ssa ja Englannin Valioliigassakin urallaan pelannut Taiwo edusti Veikkausliigassa HJK:ta kausina 2015-16 ja RoPS:aa kaudella 2018. Nyt paluu Suomen kentille tapahtuu siis Ykköseen nousuun tähtäävän salolaisseuran riveissä.

53 kertaa Nigerian A-maajoukkueessa pelannut 36-vuotias laitapuolustaja palaa innolla Suomeen.

- Olen erittäin onnellinen voidessani palata Suomeen ja tulla mukaan SalPan hienoon nousuprojektiin. Suomi on toinen kotimaani ja olenkin erittäin kiitollinen tästä mahdollisuudesta, Taiwo sanoo SalPan verkkosivuilla.

- Haluan edelleen voittaa yhtä paljon kuin aiemminkin urallani, ja tavoitteellinen projekti Salossa kuulosti todella hienolta. Haluan tuoda mukanani kaiken kokemukseni, asenteeni ja iloisuuteni joukkuetovereitteni ja salolaisen jalkapallon hyväksi.

Lisää uutisia