AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 3.12.2021

​IFK Mariehamn palaa harjoituskentälle itsenäisyyspäivänä – ryhmä vielä hyvin pieni

​IFK Mariehamn palaa harjoituskentälle itsenäisyyspäivänä – ryhmä vielä hyvin pieni

"Ahnalla" on joulukuussa vielä varsin pieni ryhmä koossa. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin joulukuun harjoitusrupeama käynnistyy itsenäisyyspäivänä, mutta varsinaisesti joukkueharjoituksista ei voi vielä puhua.

IFK:n oli alun perin määrä palata harjoituksiin jo tämän viikon torstaina, mutta aloituspäivää lykättiin hiukan edemmäs.

- Muutimme päivää, sillä osa pelaajista on vasta maanantaina paikalla. Meitä on muutenkin tällä hetkellä todella vähän ja sen myötä on parempi odotella tulijoita ja aloittaa vasta sitten, IFK-luotsi Daniel Norrmén kertoi Ålandstidningenille.

Sopimuspelaajia Grönvittillä on toistaiseksi kahdeksan, joista uusien hankintojen Timi Lahden ja Yann Fillionin sopimus on voimassa vasta vuodenvaihteesta lähtien.

- Sen lisäksi muutama kauempaa kotoisin oleva pelaaja liittyy joukkoon vasta vuodenvaihteen jälkeen – esimerkiksi Yanga [Baliso] ja Dé. Joten harjoitusryhmä on nyt joulukuussa hyvin pieni, mutta toisaalta vasta tammikuussa alamme "oikeasti" harjoitella.

Joulukuun harjoitusryhmään Norrmén nostaakin mukaan viisi nuorta pelaajaa. Arvid Lundberg, Melvin Kahnberg, Jimmi Bruhn, Elia Hagström ja Michael Fonsell osallistuvat joulukuun harjoituksiin ja mukaan saatetaan ottaa osin muitakin junioreita.

Lisää uutisia