AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 30.11.2021

Patrik Raitanen nousee uuden sopimuksen myötä HJK:n liigamiehistöön - "Tavoitteena pelata Veikkausliigaa"

Patrik Raitanen nousee uuden sopimuksen myötä HJK:n liigamiehistöön - "Tavoitteena pelata Veikkausliigaa"

Patrik Raitanen hakee vastuuta myös Veikkausliigassa. (Kuva: HJK)

Määrätietoinen työ ja hyvät esitykset HJK Klubi 04:n otteluissa nostivat Patrik Raitasen HJK:n liigajoukkueen vahvuuteen.

HJK ja 20-vuotias Patrik Raitanen ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa vielä kauden 2023.

– Sopimus merkitsee minulle todella paljon. HJK on Suomen paras joukkue, ja olen pystynyt todistamaan, että minut kannattaa pitää täällä, ja he haluavat minut osaksi projektiaan. Tämä on ollut kovan työn takana, joten on tosi hyvä fiilis, kun työ näin palkitaan, kertoi Raitanen.

FC Ulvilan kasvatti Patrik Raitanen tuli HJK:n organisaatioon viime elokuussa ja pelasi HJK Klubi 04:n riveissä. Nuoresta iästään huolimatta Raitasta voi kustua kokeneeksi pelaajaksi. 15-vuotiaana hän siirtyi Liverpoolin junioriakatemiaan ja on jo 2019 debytoinut Hollannin pääsarjassa Fortuna Sittardin riveissä. Hollannista Raitanen siirtyi Italiaan Serie B:n SPAL:n organisaatioon.

– Patrik on sopeutunut nopeasti meidän ympäristöön, ja määrätietoisen työn ja hyvien esityksiensä johdosta HJK Klubi 04 joukkueessa hän nousi nopeasti myös edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen menneellä kaudella. Patrik omaa vielä paljon potentiaalia kehittyä, ja seuraava luonteva askel on vakiinnuttaa paikka liigajoukkueessa, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Nuorella puolustajalla on selkeä näkemys, mitä tulevat kaudet tuovat tullessaan.

– Tavoitteeni on pelata Veikkausliigaa. Klubissa on kova kilpailu, mutta tiedän myös, mihin itse pystyn. Pre-seasonilla pystyn näyttämään kunnolla osaamistani. Tämä on eka vuosi Veikkausliigassa ja toivon, että pääsen tekemään liigadebyyttini ja pelaamaan mahdollisimman paljon minuutteja.

- Haluan päästä näyttämään sitä parasta Patrik Raitasta ja olla tämän sopimuksen arvoinen.

Suomen maajoukkueissa Patrik Raitanen on pelannut U18- ja U19-ikäluokissa kuusi ottelua.

Lähde: HJK:n tiedote
Lisää uutisia