AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 30.11.2021

HJK Klubi 04:n valmennus uuteen uskoon - roolia myös HJK:n edustusjoukkueen valmennuksessa

HJK Klubi 04:n valmennus uuteen uskoon - roolia myös HJK:n edustusjoukkueen valmennuksessa

Kuva: Juha Tamminen

HJK Klubi 04 valmennukseen tulee merkittäviä muutoksia kaudelle 2022.

Päävalmentajan tehtävän ottaa vastaan Miika Nuutinen kaksivuotisella sopimuksella, ja toiseksi valmentajaksi tulee Tuomas Silvennoinen, jonka sopimus on mallia 1+1.

– Olen erittäin innoissani. Tämä on itselleni iso askel, kun juniorivalmentajana tulen ensimmäistä kertaa aikuisten joukkueeseen. HJK, totta kai, on suurin ja kaunein tässä maassa. Monta vuotta olen valmentanut HJK:n joukkueita vastaan – niissä otteluissa on aina ollut extra latausta – , ja nyt on tosi siistiä päästä tälle puolelle, toteaa Miika Nuutinen.

Miika Nuutinen siirtyy HJK:n organisaatioon Käpylän Pallosta, jossa hän johdatti menneellä kaudella joukkueensa U17-ikäluokan Suomen mestariksi.

Tuomas Silvennoinen siirtyy HJK Klubi 04:n riveihin Joensuusta JIPPO U17 päävalmentajan tehtävistä. Hän on opiskellut Lissabonin yliopiston urheilutieteellisen tiedekunnan jalkapalloon erikoistuneella kurssilla ja toiminut aiemmin Savonlinnan Työväen Palloseuran päävalmentajana ja apuvalmentajana A. S. D. Giorgione Calcio 2000:ssa Venetossa, Italiassa.

– Odotan innolla toimimista Suomen suurimmassa seurassa. Tämä on loistava mahdollisuus päästä toimimaan huippuammattilaisten kanssa. En malta odottaa, että harjoitukset ja pelit alkavat, hehkuttaa Silvennoinen.

Molemmilla sekä Nuutisella että Silvennoisella on myös roolinsa HJK:n miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä.

Lähde: HJK:n tiedote
Lisää uutisia