AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 29.11.2021

AC Oulu hankki portugalilaisen puolustajan - "Odotukset ovat korkealla"

AC Oulu hankki portugalilaisen puolustajan - "Odotukset ovat korkealla"

Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu on solminut pelaajasopimuksen portugalilaisen Rafael Floron kanssa kaudesta 2022, sopimus pitää sisällään myös yhden kauden option.

Rafael Floro saapuu Ouluun Liettuan pääsarjassa pelaavasta FK Panevezysin joukkueesta, jossa hän on pelannut edelliset kaksi kautta. Puolustaja on ollut heidän riveissään voittamassa Liettuan Cupin mestaruutta 2020 sekä päässyt kaudella 2021 nostelemaan Super Cupin pystiä.

- Odotukseni AC Oulua kohtaan ovat korkealla. Haluan pelata jalkapalloa, josta kannattajat nauttivat. Uskon, että tulen viihtymään Oulussa, kommentoi Rafael Floro tulevaa kautta.

27-vuotias portugalilaisella laitapuolustajalla on kokemusta muun muassa kotimaansa kakkosliigasta, jossa hän on pelannut Cova Piedaden ja Gil Vicente FC:n riveistä. Lisäksi hän on päässyt urallaan kokeilemaan Englannin Championshipin ja Liigacupin vauhtia parin ottelun verran Sheffield Wednesdayn nutussa.

- Henkilökohtaiset odotukseni on harjoitella kovaa ja kehittyä päivä päivältä niin, että olen valmis fyysisesti sekä henkisesti tulevaan kauteen. Haluan auttaa joukkueen voittamaan ja saavuttamaan seuran tavoitteet, summaa portugalilainen omia tavoitteitaan.

Lisää uutisia