AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2021

​Kaikki vielä avoinna – palaako Joel Karlström IFK Mariehamniin?

​Kaikki vielä avoinna – palaako Joel Karlström IFK Mariehamniin?

Joel Karlströmin Grönvittin riveissä kaudella 2020. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnista koko kauden mittaiselle lainalle Husqvarna FF:n riveihin keväällä siirtynyt Joel Karlström palaa kohtapuoliin Ahvenanmaalle, mutta eri asia on palaako hän IFK Mariehamniin.

Karlströmin sopimus IFK:n kanssa kattoi kuluvan kauden ja siinä on optio myös kaudesta 2022, mutta sen suhteen kaikki on vielä avoinna. Husqvarnan kausi Ruotsin 2. divisioonassa päättyy viikonloppuna ja Karlströmin keskittyminen on vielä päätöskierroksessa.

- En ole edes alkanut ajatella ensi vuotta, kun kausi on edelleen käynnissä täällä. Rehellisesti sanoen en tiedä edes kuinka ajankohtainen paluu IFK:hon olisi. En ole ollut missään yhteyksissä seuraan sen jälkeen kun liityin Husqvarnaan, Karlström kertoo Ålandstidningenille.

Päätöskierroksen jälkeen Karlström on joka tapauksessa palaamassa kotiin Ahvenanmaalle ja jatkaminen Husqvarnassa ei näytä ainakaan todennäköiseltä. Kaikki muu onkin sitten avoinna keskikenttämiehen osalta.

- Totta kai IFK on yksi vaihtoehto, jos he haluavat pitää minut. Ajatus lainan takana oli, että saisin enemmän peliaikaa ja olen pelannut kaikissa otteluissa, joissa olen ollut pelikelpoinen. Jos IFK haluaa pitää minut, olen avoinna ehdotuksille.

Myös IFK Mariehamnin puolelta tilanne on Karlströmin suhteen avoinna.

- Hänen kautensa pitää ensin päättyä ja sen jälkeen minun pitää keskustella Joelin ja hänen agenttinsa kanssa ennen kuin voin kertoa mitään jatkosta. Se selviää sitten ajan kanssa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

20-vuotias Karlström on pelannut Grönvittin riveissä kaikkiaan 26 Veikkausliigaottelua kausina 2017-20.

Lisää uutisia