AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.47 // 24.11.2021

​"Hyvä esitys ja 3 pinnaa yleisölle ja Danille" – HJK hyvin valmistautuneena Alashkertia vastaan

​"Hyvä esitys ja 3 pinnaa yleisölle ja Danille" – HJK hyvin valmistautuneena Alashkertia vastaan

Kuva: Veikkausliiga

HJK pelaa torstaina kauden viimeisen kotiottelunsa, kun Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa Bolt Arenalle saapuu vieraaksi armenialainen Alashkert.

HJK:lla on edellisestä ottelusta aikaa kolme viikkoa, mutta tässä on päävalmentaja Toni Koskelan mukaan positiivisetkin puolensa.

- Osa pelaajista oli toki maajoukkueitten mukana ja viime viikolla saimme koko ryhmän taas kasaan. Ollaan vähän huilattu ja valmistauduttu edessä olevaan otteluun, Koskela kertoi HJK:n mediatilaisuudessa.

- Tämä on meille viimeinen kotiottelu ja haluamme antaa niin yleisölle kuin Danillekin hyvän peliesityksen ja kolme pinnaa, Koskela viittaa Karlsruheen siirtyvään kapteeni Daniel O'Shaughnessyyn, jolle ottelu on viimeinen Klubipaidassa.

Jatkopaikasta torstain ottelussa ei enää pelata, mutta voitto sinetöisi HJK:n kolmossijan lohkossa. Vastustaja on tuttu syyskuun lopun vierasottelusta, joka päättyi HJK:n 4-2-voittoon.

- Se oli Alashkertin nykyisen valmentajan ensimmäinen ottelu ja he ovat sen jälkeen pelanneet suhteellisen ailahtelevasti. Joukkueessa on hyviä yksittäisiä pelaajia ja meidän pitää olla huolellisia hyökätessämme, etteivät he pääse iskemään isoihin tiloihin. Niistä Alashkert on useimmat maalinsa tehnyt, Koskela puntaroi.

- Vastassa on iso sentteri ja todennäköisesti myös iso laituri, joten keskityksiä varmasti tulee ja niissä meidän pitää olla hyviä.

HJK – Alashkert Bolt Arenalla torstaina 25.11. kello 19.45. Pääsyliput otteluun täältä.

Lisää uutisia