AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 23.11.2021

SJK:n kannattajatapaamisessa katsottiin kohti tulevaa

SJK:n kannattajatapaamisessa katsottiin kohti tulevaa

Kuva: Juha Tamminen

SJK järjesti kausikorttilaisilleen tiistaina 23.11. kannattajatapaamisen, jossa kerrottiin seuran kuulumiset kaikille kiinnostuneille.

Lämminhenkinen tilaisuus OmaSp Stadionin kolmannen kerroksen Atria Loungessa tarjosi kannattajille alustan saada tarkempaa tietoa suoraan seuran toiminnan ytimestä.

Aluksi kannattajat toivotti tervetulleeksi toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki, jonka jälkeen urheilutoiminnan tekninen johtaja Richie Dorman kertoi kuluneista vuosista sekä lopulta tuloksellisesti upeasti sujuneesta viime kaudesta kaikkine ylä- ja alamäkineen.

Tämän jälkeen Dorman ja Kivimäki avasivat näkymiä tulevaisuuteen sivuten mm. valmennustiimiä, akatemiatoimintaa ja pelaajapolkua, tulevan kauden joukkuetta sekä urheilutoiminnan kehityskohteita. Lisäksi esiteltiin ja avattiin keskustelua kannattajayhteistyön kehittämisestä ja uusista yhteistyömalleista.

Vapaamuotoisessa tilaisuudessa paikallaolijat pääsivät esittämään kysymyksiä seuran toimintaan liittyen, ja keskustelua käytiin mm. päävalmentajavalinnoista, pelaajasopimusneuvotteluista ja pelaajahankintaprosessista. Vuoropuhelun teemoina kuultiin myös yksityiskohtia psyykkisestä valmennuksesta, naisjalkapallosta ja ottelutapahtuman kehittämisestä.

Seuraava SJK:n kannattajatapaaminen järjestetään keväällä 2022, ja pääsyn sinne voi varmistaa ostamalla SJK:n kausikortin kaudelle 2022.

Lisää uutisia