AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 23.11.2021

​IFK Mariehamnille kokemusta puolustukseen – Timi Lahti sopimukseen

​IFK Mariehamnille kokemusta puolustukseen – Timi Lahti sopimukseen

Timi Lahti tuo kokemusta Grönvittin takalinjoille. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn julkisti tiistaina toisen uuden hankintansa kaudelle 2022, kun toppari Timi Lahti on allekirjoittanut sopimuksen seuran kanssa.

31-vuotias Lahti on kokenut Veikkausliigapelaaja. Nuorena italialaisessa Padovassakin käynyt Lahti on kaudesta 2010 lähtien pelannut Veikkausliigassa lähes 250 ottelua FC Hakassa, HJK:ssa, VPS:ssa ja viimeksi FC Lahdessa. Hän on edustanut urallaan myös Suomen nuorten maajoukkueita.

- Juttelin aika lailla Mikko Sumusalon ja Vahid Hambon kanssa ja heillä oli vain positiivista sanottavaa seurasta ja Maarianhaminasta kaupunkina, mikä teki päätöksen minulle helpommaksi, Lahti kertoo.

- Itse asiassa jo vuonna 2013 kun lähdin HJK:sta, oli hyvin lähellä, etten solminut sopimusta Grönvittin kanssa, joten olen ollut tuloillani tänne jo aiemmin. Toivon että voin tuoda rutiinia ja johtajuutta sekä sen, että joukkue menee aina yksilön edelle.

IFK Mariehamnissa tiedetään hyvin mitä Lahden sopimuksen myötä ollaan saamassa.

- Timi on pelaaja, josta meillä on hyvä näkemys, koska hän on pelannut liigassa pitkään ja kohdannut meidät useasti. Kyse on rutinoidusta ja paikkansa vakiinnuttaneesta puolustajasta, joka tuo joukkueeseemme kokemusta ja vakautta, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson näkee.

- Hän on uhrautuva pelaaja, joka antaa aina kaikkensa kentällä. Hän tuo hyvän lisän joukkueeseen ja voimme jatkaa joukkueen rakentamista hänen ympärilleen.

IFK:n ja Lahden sopimus kattaa kauden 2022.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia