AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 22.11.2021

FC Inter julkaisi uuden pelaajahankinnan: "Tämä on minulle suuri mahdollisuus"

FC Inter julkaisi uuden pelaajahankinnan: "Tämä on minulle suuri mahdollisuus"

Ruxi siirtyy Turkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on tehnyt pelaajasopimuksen Roger "Ruxi" Bonetin kanssa. 26-vuotiaan espanjalaisen sopimus kattaa sinimustien kanssa kaudet 2022 ja 2023.

Ruxi tuo Interin alakertaan monipuolisen vaihtoehdon.

– Olen vasenjalkainen pelaaja, joka pystyy pelaamaan vasempana topparina, vasempana pakkina tai vasempana wingbackina. Osaan sopeutua hyvin eri rooleihin ja tykkään pelata pallon kanssa sekä olen avoin oppimiselle, tuore vahvistus esittelee itsensä Interin sivuilla.

Ruxi on suomalaisen jalkapallon ystäville tuttu KTP:sta ja AC Oulusta. Päättyneellä kaudella hänen vyölleen tuli oululaisryhmässä 26 liigaottelua, joissa hän iski yhden maalin. Mieheltä löytyy kokemusta sekä neljän että viiden pelaajan puolustuslinjoista.

– Tämä on minulle suuri mahdollisuus. Halusin tulla Interiin, koska tämä on yksi Suomen suurimmista seuroista. Olen kuullut myös kaupungista paljon hyvää. Kaikki kuulosti erittäin kiinnostavalta. Olen aina ajatellut, että sinne pitää mennä, minne sinut halutaan, ja Inter todella halusi minut, Ruxi selventää.

Hän on haltioissaan Veritas Stadionin olosuhteista.

– Stadion on yksi Suomen parhaista kuntosaleineen, pukukoppeineen ja ravintoloineen. Stadionilta on myös urani parhaimpia muistoja, kun juhlimme aikanaan liiganousua KTP:n kanssa TPS:aa vastaan karsinnoissa, Ruxi kertoo.

Puolustaja painottaa, että nyt hänellä on hyvä mahdollisuus olla ammattilainen ja kehittyä pelaajana. Myös aktiivinen pelityyli on se, mikä vetää puoleensa.

– Jalkapallossa pidän siitä, että joukkue huolehtii pallosta ja pyrkii hyökkäämään. Tavoite on pelata pallon kanssa mahdollisimman paljon tietysti vastustajan kenttäpuoliskolla. Kerroin myös Interin uudelle valmennukselle, että tällaisesta pidän. Aloitamme uuden projektin, ja minulle tuli se fiilis, että valmennus on valmis tekemään kovasti töitä kehittääksensä seuraa, katalaani arvioi.

– Olosuhteet ovat todella kunnossa ja ihmiset ovat motivoituneita. Täällä tarvitsee keskittyä vain pelaamiseen, kun kaikki ympärillä oleva on jo kunnossa, Ruxi jatkaa.

Hän aikoo tuoda sydäntä peliin joka ikinen kerta, kun pukee Interin uljaan sinimustan paidan ylleen.

– Kannattajille haluan sanoa sen, että tulen tekemään kaikkeni seuran pelipaita päällä ollessani. Olen erittäin motivoitunut, enkä malta odottaa, että pääsemme tositoimiin. Prosessin kanssa pitää olla kärsivällinen, mutta kentällä tulee tapahtumaan varmasti hyviä asioita. Kannattaa pysyä positiivisena, sillä hyvää kannattaa odottaa, Ruxi tsemppaa.

Lisää uutisia