AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.47 // 22.11.2021

FC Honka jatkaa tutussa komennossa

FC Honka jatkaa tutussa komennossa

Vesa Vasara jatkaa Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kertoo verkkosivuillaan, että seura on solminut päävalmentaja Vesa Vasaran kanssa yksivuotisen sekä valmentajien Riku Paularinteen ja Sampo Koskisen kanssa kaksivuotiset jatkosopimukset.

Espoolaisen jalkapallon lippulaivan peräsimessä kuudennen kautensa aloittava Vasara oli luonnollinen valinta luotsaamaan joukkuetta kaudelle 2022. Joukkueessa käynnissä oleva muutosprosessi alkoi kauden 2020 päätteeksi ja se saadaan valmiiksi kevään 2022 aikana. Muutoksia on tehty eniten pelaajistossa, jossa on onnistuttu nostamaan pelaavaan kokoonpanoon useita lahjakkaita nuoria. Samalla joukkueesta on lähtenyt useita kokeneita pelaajia.

– Vesa johtaa valmennustiimiä todella kovalla ja rautaisella osaamisella. Näen edelleen tiimin toiminnassa holistista rakkautta lajia ja arjen työntekoa kohtaan. Työmoraali, uuden oppiminen ja sisäinen haastaminen on sillä tasolla mitä haluammekin. Päättyneelle kaudelle valmennustiimi vaihtui varsin paljon ja nyt haluamme nähdä mihin tällä ryhmällä kaudella 2022 päästään, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva seuran sivuilla.

Lisää uutisia