AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 17.11.2021

Lukas Hradecky: ”Erityiskiitos kannattajille”

Lukas Hradecky: ”Erityiskiitos kannattajille”

Huuhkajien MM-karsinnat päättyivät tunteellisiin hetkiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien vaiherikas maajoukkuevuosi päättyi tiistai-iltana Ranskalle koettuun tappioon MM-karsintojen lohkovaiheen viimeisessä pelissä. Vaikka MM-paikka jäi haaveeksi, ei se Lukas Hradeckyn mielestä himmennä hienoa suomalaista jalkapallovuotta.

Huuhkajilla oli MM-jatkokarsintapaikka omissa käsissä, mutta Ranskan voittaessa ja Ukrainan hoidellessa oman leiviskänsä, oli Suomen kohtalona sijoittua lohkossa kolmanneksi. Samalla ottelussa päättyivät monivuotisten avainpelaajien Joona Toivion ja Paulus Arajuuren komeat maajoukkueurat.

- Sääli koko suomalaisen jalkapallon puolesta. Olisimme halunneet jatkaa tätä matkaa ja Paukun ja Joonan mukana olemista vielä. Pettymys on päällimmäisenä fiiliksenä, mutta hyvin pian tulee ylpeys, mitä me altavastaajina erittäin kovassa lohkossa saimme aikaan, Hradecky pohdiskeli ottelun jälkeen.

Päättyneeseen maajoukkuevuoteen mahtui paljon aina historiallisista EM-kisoista huipentuen jännittäviin MM-karsintoihin.

- Kokonaisuudessaan ihan mahtava maajoukkuevuosi. EM-kisat jäivät ehdottomasti meille kaikille mieleen ja nämä syksyn pelit, miten me nousimme jo menetetyistä asemista kamppailemaan vielä MM-kisapaikasta. Se tuo paljon uskoa.

Olympiastadionilla nähtiin lähes 33 000 ihmistä kannustamassa Huuhkajia ja kapteeninnauhaa ottelussa kantanut Hradecky jakoikin kiitosta faneille luoden katsetta jo kohti tulevaisuutta.

- Erityiskiitos kannattajille. Se millaisen hypen olemme saaneet luotua aikaan "Riven" aikakaudella, ja että saimme koronan jälkeen stadionin taas täyteen ja ikimuistoisen illan Joonalle ja Paukulle, ja haluan kapteenina kiittää myös siitä. Nämä illat tatuoituvat tuonne mieleen ja me noustaan tästä tulevia hienoja iltoja kohti, jossa me seuraavan kerran mennään kisoihin, Hradecky tunnelmoi.

Lisää uutisia