AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 10.11.2021

Jude Arthurille uusi sopimus SJK:ssa

Jude Arthurille uusi sopimus SJK:ssa

Jude Arthur teki jatkosopimuksen SJK:n kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kertoo verkkosivuillaan tehneensä jatkosopimuksen 22-vuotiaan ghanalaisen Jude Ekow Arthurin kanssa.

Sopimus on pituudeltaan kahden vuoden mittainen, eli Arthur tukee SJK:n keskikenttää vähintään kauden 2023 loppuun. Sopimuksessa on lisäksi vuoden jatko-optio.

– Ensiksi haluaisin kiittää Jumalaa kaikesta mitä olen saanut ja saavuttanut ollessani täällä. SJK:sta on tullut minulle koti ja olen erittäin iloinen tästä uudesta sopimuksesta. Kiitos SJK:n johdolle siitä, että he uskovat minuun. Kiitos luottamuksesta jonka ansiosta saan mahdollisuuden jatkaa seurassa. Vakuutan, että tämän sopimuksen myötä työskentelen vielä entistäkin enemmän ja tulen kehittymään yhä enemmän. Toivon että voimme yhdessä saavuttaa seuran tulevaisuuden tavoitteet, Jude Arthur kertoo SJK:n sivuilla.

Arthur haluaa kiittää myös seuran kannattajia.

– Faneille haluan sanoa, että on aivan valtavan hienoa miten intohimoisesti ja kannustavasti he ovat tekemiseemme suhtautuneet koko sinä aikana kun olen ollut seurassa. Annan kentällä aina kaikkeni fanien takia, aivan kuten fanit antavat kaikkensa seuran takia.

Juden edellinen sopimus olisi päättynyt kauden 2022 loppuun.

– Hänestä on tullut useita tiedusteluja Suomen ulkopuolelta edellisten siirtoikkunoiden aikana, joten tämä oli tärkeä jatkosopimus seuralle. Jude on tänne saavuttuaan kehittynyt jatkuvasti ja näkemyksemme mukaan hänessä on vielä lunastamatonta potentiaalia, kommentoi jatkosopimusta SJK:n tekninen johtaja Richie Dorman.

Lisää uutisia