AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 9.11.2021

​Kolmas kausi IFK Mariehamnissa edessä – Mikko Sumusalo jatkosopimukseen

​Kolmas kausi IFK Mariehamnissa edessä – Mikko Sumusalo jatkosopimukseen

Mikko Sumusalolla on vankkaa rutiinia. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin ensi kauden joukkueeseen tulee uusia palasia tiiviiseen tahtiin ja nyt vuorossa on Mikko Sumusalo, joka on jatkanut sopimustaan kauden 2022 loppuun saakka.

Ensi maaliskuussa 32 vuotta täyttävä Sumusalo siirtyi IFK Mariehamniin kauden 2020 alla ja on kahden kauden aikana pelannut Grönvittin riveissä 38 Veikkausliigaottelua.

Ennen Maarianhaminaan tuloaan Sumusalolla oli koossa jo vaikuttava CV sisältäen niin A-maaotteluita kuin poikien maaotteluitakin sekä pelaamista ulkomailla kotimaisten HJK:n ja FC Hongan lisäksi.

- Olen erittäin iloinen siitä, että pääsimme sopimukseen jatkosta ensi kaudeksi IFK:n kanssa. Minä ja perheeni viihdymme todella hyvin Ahvenanmaalla, tämä on hyvä paikka asua erityisesti kun on lapsia, joten päätös jatkosta oli puolestani helppo, Sumusalo kertoo.

- Joukkue löysi hyvän rytmin syksyllä ja pelasi selvästi paremmin kuin alkukaudella. Toivon että pystymme jatkamaan siitä ensi kaudella.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson näkee Sumusalolla olevan paljon tärkeitä ominaisuuksia myös ensi kautta ajatellen.

- Mikko on rutinoitunut ja paikkansa vakiinnuttanut liigapuolustaja ja hänellä on vielä paljon annettavaa. Olemme tyytyväisiä hänen jatkostaan, hän tuo joukkueeseen laatua ja kokemusta ja on pelaaja, jonka ympärille joukkueen rakentamista on hyvä jatkaa, Mattsson sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia