AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2021

Miro Tenho nousee Huuhkajiin

Miro Tenho nousee Huuhkajiin

Miro Tenho sai ensimmäistä kertaa kutsun Huuhkajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n toppari Miro Tenho nousee mukaan Huuhkajiin, kun Juhani Ojala joutuu jättämään marraskuun MM-karsintaottelut väliin.

Ojala joutuu jäämään sivuun Bosnia-Hertsegovina- ja Ranska-otteluista pohjevamman takia. Ojalan tilalle joukkueeseen nousee Miro Tenho. HJK:n 26-vuotias toppari on marraskuussa ensimmäistä kertaa A-maajoukkueen matkassa.

Huuhkajat kokoontuu maanantaina Roomassa, jossa joukkue valmistautuu lauantaina 13.11. Zenicassa pelattavaan Bosnia-Hertsegovin-otteluun. MM-karsinnat huipentuvat tiistaina 16.11. Helsingin Olympiastadionilla, kun Huuhkajat kohtaa lohkovaiheen viimeisellä kierroksella Ranskan.

Lisää uutisia