AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 8.11.2021

​Eero Tamminen jatkaa IFK Mariehamnissa – "Viihdyn täällä, päätös oli helppo"

​Eero Tamminen jatkaa IFK Mariehamnissa – "Viihdyn täällä, päätös oli helppo"

Eero Tamminen viihtyy Ahvenanmaalla. (Kuva: Juha Tamminen)

Eero Tamminen jatkaa IFK Mariehamnin riveissä myös ensi kaudella seuran päätettyä käyttää sopimuksessa olevan option kaudesta 2022.

Tamminen siirtyi Grönvittiin päättyneelle kaudelle edustettuaan aiemmin Ilvestä, FC Interiä ja VPS:aa. 26-vuotias Tamminen on pelannut kaikkiaan 159 Veikkausliigaottelua, joista 17 IFK Mariehamnissa tällä kaudella.

Loukkaantumiset vaivasivat Tammista alkukaudesta, mutta muun joukkueen tavoin hän pääsi täyteen vauhtiin syksymmällä.

- Viihdyn hyvin Ahvenanmaalla ja päätös jatkaa myös ensi kaudella oli helppo. Olin tämän kauden alussa 2-3 kuukautta loukkaantuneena, joka tietysti vaikutti siihen, ettei omasta kaudestani tullut ihan sellainen kun toivoin, Tamminen toteaa.

- Jos onnistui vain pysymään ilman loukkaantumisia ensi kaudella, uskon että siitä tulee parempi ja pystyn antamaan joukkueelle paljon.

IFK:n seurajohdossa Tammisen jatko nähdään tärkeänä osana palapeliä.

- Eero on vahva pelaaja, joka on koostaan huolimatta taitava pallon kanssa ja uskomme, että hän pystyy kehittymään vielä edelleen IFK Mariehamnissa tulevalla kaudella. Olemme vakuuttuneita siitä, että Eero on tärkeä pala vuoden 2022 joukkueen rakentamisessa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia