AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 7.11.2021

"Sillä silmällä on analysoitu" - Ilveksen Tuure Siira miettii jo valmennustehtäviäkin

"Sillä silmällä on analysoitu" - Ilveksen Tuure Siira miettii jo valmennustehtäviäkin

Tuure Siira keskittyy vielä pelaamiseen täysillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen kanssa jatkosopimuksen solminut Tuute Siira myöntää suoraan, että valmentaminen peliuran jälkeen kiinnostaa.

Nyt Siiran tähtäin on kuitenkin tiukasti tulevassa kaudessa. Kauden 2022 alkaminen on jo yllättävän lähellä, pitkistä lomista eivät ammattiurheilijat pääse juuri nauttimaan. Alkava kausi on pitkän linjan Ilves-pelurille mielenkiintoinen ja uusi projekti. Päävalmentaja Toni "Köpi" Kallio on rakentamassa uutta Ilvestä.

- Todella odottavaiset fiilikset on uudesta kaudesta. Uusia pelaajia on tulossa ja Köpi pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä. Mielenkiintoinen projekti ehdottomasti, Siira sanoo.

- Marraskuussa ehdin pikku loman Dubaissa viettämään, mutta kyllä omatoimisesti koko ajan valmentajien ohjeiden mukaan harjoitellaan. Aika lailla fysiikkapainotteisesti, sillä palloon en ajatellut vähään aikaan koskea. Jätetään siitä nälkää joulukuussa alkaville joukkuetreeneille.

Tuurella on vielä edessään useampi pelivuosi ja keskikenttäpelaajan parhaimmat vuodet ehkäpä jopa edessäpäin. Silti peliuran jälkeinen elämä on jo jonkin verran käynyt mielessä. Jalkapallon parissa hänet todennäköisesti nähdään silloinkin.

- Hiukan nuo valmennushommat ovat jonkin aikaa jo kiinnostaneet. Tässä on saanut läheltä seurata vahvoja persoonia ja nähnyt, miten he ovat hommansa hoitaneet. Kyllä tässä on jo "sillä silmällä" kevyesti valmentajia analysoitu ja imuroitu varsinkin ne hyvät jutut.

- Mutta ei tässä nyt ihan vielä olla niihin hommiin ryhtymässä, pelataan nyt vielä.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia