AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 7.11.2021

FC Hongan Arteva uskoo parempaan - "Suunta on ylöspäin"

FC Hongan Arteva uskoo parempaan - "Suunta on ylöspäin"

FC Honka sijoittui tällä kaudella yhdeksänneksi. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Honka sijoittui menneellä Veikkausliigakaudella yhdeksänneksi. Joukkueen manageri Hexi Artevan mukaan kausi oli tuloksellisesti pettymys, mutta hän katsoo positiivisin mielin eteenpäin.

Arteva käy Länsiväylän haastattelussa läpi Hongan mennyttä kautta sekä tulevaisuuden näkymiä. Artevan mukaan pettymyksellinen kausi oli monen tekijän summa.

- Saimme umpisurkean startin kauteen, yhdeksästä ensimmäisestä ottelusta seitsemän tappiota, kaksi voittoa. Ja sitten olikin jo juhannus, Arteva toteaa Länsiväylässä.

Honka nuorensi miehistöään täksi kaudeksi ja antoi omille junoreilleen näyttömahdollisuuden.

- Halusimme tuoda omia nuoria sisään kokoonpanoon. Keskikentän tärkeä syömähammas Jerry Voutilainen loukkaantui heti kauden avauspelissään ja oli poissa pitkään. Otan täyden vastuun siitä, että lähdimme nuorella ja kapealla ryhmällä kauteen. Se oli minun valintani, Arteva avaa.

Arteva toivoo Hongan menevän kokonaisuudessaan eteenpäin seurana. Edustusjoukkueen lisäksi tavoitteena on kehittyä ja menestyä kokonaisvaltaisemmin.

- Tavoite on nostaa Akatemia Ykköseen ja B-juniorit Suomen mestariksi. Edustusjoukkueemme on nyt vuoden kokeneempi, suunta on ylöspäin, Arteva toteaa luottavaisena.

Lisää uutisia