AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 6.11.2021

Tuure Siira ja Ilves jatkosopimukseen - edessä jo seitsemäs kausi Ilves-paidassa

Tuure Siira ja Ilves jatkosopimukseen - edessä jo seitsemäs kausi Ilves-paidassa

Tuure Siiralla on takana jo pitkä rupeama Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Keskikentän ikitaistelija Tuure Siira on solminut vuoden jatkosopimuksen ja aloittaa Ilveksessä jo seitsemännen kautensa.

27-vuotias keskikenttäpelaaja Tuure Siira nähdään tulevallakin kaudella taistelevan Veikkausliigassa Ilveksen väreissä. Päättynyt kausi sisälsi hänen mukaansa normaalia enemmän ylä- ja alamäkiä.

- Kausihan oli melkoista vuoristorataa, joukkueen sisällä sattui paljon kaikenlaista. Niin pelaajia kuin valmentajiakin lähti kesken kauden ja välillä oli tosi vaikeaakin. Onneksi saatiin runkosarjan loppuun hyvä vaihe. Se nostatti fiilistä ja oikeastaan pelasti kauden. Loppusarjasta jäi kyllä hiukan hampaankoloon. Eihän viides sija mitenkään huono ole, mutta siinä ehti nälkä kasvaa syödessä ja varsinkin europaikkaa kovasti haluttiin saada, Siira kertaa.

Tuuren oma rooli vaihteli myös melkoisesti, mutta oli kuitenkin nousujohteinen.

- Alkukausi meni itsellä melko heikosti, mutta kun alkoi saada uudestaan isompaa roolia sekä peliaikaa, niin peli alkoi jälleen kulkemaan. Samoin kokoonpanon vakiintuminen helpotti pelaamista ja tuloksia alkoi tulla myös joukkueelle.

- Terve kilpailu näkyi treeneissä, kun penkillä istuneet nälkäiset pelaajat yrittivät päästä kokoonpanoon, Siira sanoo.

Kaudelle 2016 Ilvekseen siirtynyt Siira on viihtynyt Tampereella pitkään. Välillä on mielessä käynyt siirtyminen toisaalle, mutta Ilveksen onneksi hän päätti jatkaa vielä Tampereella.

- Tampere on hyvä paikka asua ja pelata, ei kait täällä olisi näin kauaa muutoin oltukaan. Kieltämättä tähän kauteen lähtiessä oli vähän fiilikset viimeisestä Tampereen kaudesta, mutta loppukausi sai vielä jäämään ainakin yhdeksi kaudeksi. Kyllä muutama yhteydenotto tuli muistakin seuroista, mutta lopulta oli helppo päätös jatkaa täällä.

Lähde: Ilveksen tiedote
Lisää uutisia