vko.44 // 3.11.2021

​RoPS nappasi etulyöntiaseman Veikkausliigan karsinnassa – 2-1-voitto AC Oulusta

RoPS tarrasi nousuun kiinni. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan karsinnan ensimmäinen osaottelu keskiviikkona Rovaniemen Keskuskentällä päättyi RoPS:n 2-1-voittoon AC Oulusta.

AC Oulu siirtyi ottelussa johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen Dennis Salanovicin maalilla, mutta RoPS tuli tasoihin vain muutama minuutti myöhemmin. Tauolle mentiin lukemissa 1-1.

Toinen jakso eteni samoissa numeroissa aivan loppuhetkille saakka. RoPS iski kuitenkin, kun lisäaikaa pelattiin jo viidettä minuuttia ja otti 2-1-voiton Nino Roffeisenin osumalla.

Näin RoPS pääsee ratkaisevaan toiseen osaotteluun Ouluun tulevana sunnuntaina niukan etumatkan turvin. Veikkausliigan karsinnan voittaja ratkeaa vierasmaalisäännön turvin, mikäli yhteismaalit kahden ottelun jälkeen ovat tasan.